HH Elite krydser klinger med skrækmodstanderForsvaret skal højere op i gear mod Silkeborg-Voel - Hege Løken, Nina Dano, Claudia Rompen og Tamara Haggerty - foto Jan Palle Justesen

Når HH Elite mandag aften løber på banen til Kvindeligakampen mod Silkeborg/Voel, er det ikke med de bedste minder i bagagen. De to hold mødtes fire gange i sidste sæson, og alle fire gange var det Silkeborg/Voel, der trak det længste strå. Siden sidste sæson er Silkeborg/Voels trup blevet bredere, så der venter noget af en opgave for Jan Leslie og hans tropper fra HH Elite.

Af Peter Troelsen (DJ). Fotos Jan Palle Justesen

”Siden sidste sæson har Silkeborg/Voel fået tilgang af blandt andet Thea Hamman Rasmussen, der kom til klubben fra Skanderborg håndbold. I forvejen har de målfarlige spillere i form af norske Eira Aune, Nathasja Andreasen og Helene Kindberg. Desuden spiller den tidligere HH Elite spiller Line Skak også for Silkeborg/Voel”, forklarer Jan Leslie.

Hvis der skal point med hjem fra den svære udebane i Søhøjlandet, skal der strammes op i forsvaret i forhold til de tidligere kampe i denne sæson. Det knokler spillerne med til træning og bedømt på iveren og intensiteten i træningen hos HH Elite, så er spillerne på rette vej.

Mod Silkebrog-Voel skal alle åbne chancer udnyttes - Maria Holm scorer på straffekast. - foto Jan Palle Justesen

”Der skal strammes op på forsvaret. Vi har ganske enkelt lukket for mange mål ind i vores hidtidige kampe i denne sæson, og det skal der rettes op på, hvis vi vil leve op til vores målsætning om at komme i slutspillet i denne sæson. Silkeborg spiller også i denne sæson efter samme filosofi, som de gjorde sidste år, så der er ikke meget overraskende i det. Vi skal bare være bedre end sidste år til at spille mod et hold af Silkeborg/Voels kaliber. Længere er den ikke”, forklarer Jan Leslie, der er lidt optimistisk omkring skadessituationen i truppen hos HH Elite.

Lignende artikler

Peter Troelsen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022