HH Elites sæson starter med pokalbragDet bliver Aarhus United, der bliver modstanderen i HH Elites sæsonstart i Forum Horsens på lørdag d. 27. august. Et opgør i pokalturneringens ottendedelsfinale mod en modstander, der før har givet problemer for Jan Leslie og hans tropper, og begge trænere satser stort på at gå videre i turneringen. Derfor er der lagt op til en god og seværdig håndboldkamp på lørdag kl. 15.00. Og så er der gratis adgang.

Af HH Elite

”Kampen mod Aarhus United er en vigtig kamp for os. Vi vil meget gerne i kvartfinalen i år, og det kommer vi jo ikke uden at tage stikket hjem på lørdag. Den kamp er lige så vigtig som årets første turneringskamp mod København i næste uge. Det er jo første gang, vi skal se, hvad vi dur til i en betydende kamp. Vi har haft gode træningskampe, men der er det jo ikke resultatet, der er afgørende, men vores evner til at få omsat det vi har lært til træningen i kamp. Jeg ser frem til en spændende kamp og et avancement til kvartfinalen”, forklarer HH Elites træner Jan Leslie. 

Træneren på udeholdets bænk er den tidligere HH træner Heine Eriksen, og han har helt det samme udgangspunkt til kampen som hjemmeholdets chef.

”Vi har før været en tur i Final Four, og den oplevelse vil vi meget gerne have igen i år. Vi satser hårdt på pokalturneringen, så vi kan få så mange kampe som muligt. Når man ikke spiller i Europa, er der ikke så mange kampe at gøre godt med, og derfor er pokalen en vigtig turnering for os. Her kan vi også teste, om vi er på niveau med sidste år, eller om vi har fået tropperne til at fungere bedre i denne sæson. Det er altid vigtigt at komme godt i gang med en sæson”, mener Heine Eriksen inden lørdagens pokalbrag.

Tamara Haggerty scorer på Rikke Poulsen.

Der er flere nye ansigter i HH Elites holdopstilling inden sæsonens første kamp, og ifølge træner Jan Leslie står holdet styrket i forhold til sidste sæson, hvor det lykkedes at få en plads i slutspillet. Sidste sæsons syvendeplads skulle gerne forbedres i sæsonen 22-23.

”Vi har i opstarten forsøgt at optimere vores hold og få vores nye spillere integreret på holdet så hurtigt som muligt. Det har virket fint i forberedelsesfasen og vi regner med, at det også vil gå fint, når det gælder point eller avancement i pokalen. Det er jo en langsigtet proces at få optimeret holdet og holde sig til den strategi, vi har lagt for denne sæson. Med nye spillere på flere nøglepositioner har vi muligheden for at gøre et endnu bedre indtryk, end vi gjorde i sidste sæson. I den forbindelse har vi gjort meget ud af at evaluere videoen af vores træningskampe for at få de sidste procenter på vores side. Vi er kommet op i tempo og har efterhånden fået lært at tage ved i forsvaret, for det er nødvendigt, hvis vi skal klare os i en liga, hvor de fleste tophold står styrket i forhold til sidste sæson”, fastslår Jan Leslie, der har fire nye spillere i truppen i form af Hege Løkken, Annette Jensen, Claudia Rompen og Tamara Haggerty. Desuden er der flere spilere fra sidste sæsons talentfulde U-19 hold, der står på spring, hvis der skulle opstå skader i truppen.

Maria Mose Vestergaard runder Esbjerg forsvaret.

Også hos lørdagens modstander er der udskiftninger i truppen. Den mest fremtrædende nye spiller er Sabine Englert, der har spiller over 200 landskampe for Tyskland og i de seneste mange sæsoner har været en sikker skanse for Herning-Ikast Håndbold.

”Det stod ikke skrevet i stjernerne, at vi skulle have ny keeper i denne sæson, men da Nora Pehrson blev korsbåndsskadet, manglede vi en sikker keeper, og det var så heldigt, at Sabine Englert var fri på markedet. Via vore sponsorers mellemkomst lykkedes det for os at få skrevet kontrakt med en rutineret målvogter. Hun har en enorm rutine og er fantastisk at have i truppen. Hun er rolig og bundrutineret og kan give en masse videre til vores unge spillere i truppen. Om det er nok til en placering i slutspillet, er vi lidt i tvivl om, men vi er glade for at have fået et fremragende målvogterpar til denne sæsons spændende kampe”, siger Heine Eriksen.

Kampstart lørdag 27. august kl. 15.00 i Forum Horsens. Der er fri entre, så kig ind og få en ordentlig start på en spændende håndboldsæson, hvor HH Elites ambitioner er at gøre det bedre end sidste sæson.

Laura Damgaard højt til vejrs.

Lignende artikler

HH Elite

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022