Horsens Kræmmermarked aflyserFra Horsens Kræmmermarked 2019 (arkivfoto)

Bestyrelsen i Sport Horsens som er arrangør af ” måske Danmarks hyggeligste marked” Horsens Kræmmermarked har gennem tiden vokset sig større og større gennem de seneste 30 år og er blandt de større markeder i Danmark. Det er med blødende hjerte, at bestyrelsen for andet år i træk må aflyse pga. Corona situationen.

Man har siden 2019 arbejdet hårdt for lave et endnu bedre kræmmermarked, men har måtte indse at med de nuværende udmeldinger fra regeringen lader kræmmermarked sig ikke gennemføre i 2021.

Fra bestyrelsen for Horsens Kræmmermarked udtaler man:

- Siden sidste marked i 2019 har vi arbejdet på at lave et endnu bedre marked men, med regeringens udmelding vil der være umuligt at samle 20 – 30.00 gæster og ca. 250 kræmmer som giver grundlag for at holde et marked uden økonomisk tab. Vi er rigtig kede af situationen, men mener ikke vi kan forsvarer et marked der ikke kan få gæster og kræmmer nok på pladsen til at det økonomisk kan hænge sammen, samtidig vil vi ikke tilbyde vores otte sportsklubbers 100 frivillige hjælpere en hel weekend med endnu flere hjælpere og ingen indtjening.

Fra Horsens Kræmmermarked 2019 (arkivfoto)

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021