Horsens Svømmeklub ansætter ny Cheftræner for Konkurrenceafdelingen(Genrefoto)

Kort omkring rekrutteringen

I begyndelsen af Maj, startede Horsens Svømmeklub derfor jagten på en ny cheftræner til konkurrenceafdelingen. Klubbens vision om at skabe et kompetence- og kraftcenter indenfor svømmesport i Horsens har været afgørende for de kvalifikationer og kompetencer, vi har søgt efter. Det samme gælder naturligvis svømmernes trivsel og mulighed for fortsat at udvikle sig rent sportsligt.

Det har været en intens og koncentreret rekrutteringsproces og det kan nu offentliggøres, at Kirsten Detlef fra DeltaSwim Fredericia Svømmeklub, bliver ny Cheftræner for Konkurrenceafdelingen i Horsens Svømmeklub med start 1. august 2020.

Kort omkring Kirsten Detlef

Kirsten startede som svømmetræner i 2001 og har arbejdet med konkurrencesvømmere siden 2006 – de seneste i 3 år i Fredericia og inden da 10 år i Vejle. Hun er læreruddannet med bl.a. idræt som linjefag og sideløbende svømmelæreruddannelse. Arbejdet som svømmetræner er herefter løbende suppleret med uddannelse som Diplomtræner og ITA sammen med en lang række specialiserede kurser indenfor svømning og træning.

Kirsten kommer oprindeligt fra Fredericia og har selv en baggrund som tidligere elitesvømmer i Fredericia og Kolding.

50m lyder ikke som meget, medmindre det er et bassin

Horsens Svømmeklub tager hastige skridt frem imod byens kommende 50 m bassin, der forventes at stå klar ved Forum Horsens i 2021. Det nye bassin og den ekstra vandkapacitet er længe ventet fra klubbens side og der arbejdes målrettet på at organisationen og alle faktorer er på plads op til åbningen – derfor har klubben allerede rigtig travlt med at styrke, opbygge og klargøre os.

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Skal der være togstop i Hovedgård?
04. apr 2021