Horsens svømmere vinder medaljer i BerlinAmalie Bach Nielsen vandt bronze på 50m butterfly.

Tre Horsens svømmere har i denne weekend sammen med deres træner og to svømmere fra Silkeborg, været til et internationalt svømmestævne i Berlin. 

Af Horsens Svømmeklub

Her har de været ude og fået noget ekstra sparring og nye oplevelser. Fælles for svømmerne, er de alle er 20 år og ældre, og har allerede mange stævner på dansk jord i bagagen. Svømmerne har derfor haft godt af at komme til stævne i udlandet, for at komme ud af deres comfort zone i de ellers trygge rammer i Danmark.
 

Set fra venstre mod højre: Andreas Egemose Gregersen, Mikkel Mølgaard, Oliver Christensen, Amalie Bach Nielsen, Celia Fisker

Turister og medaljer i Berlin

Svømmerne har på turen været turister i Berlin, svømmet mod modstandere de ikke kender, skulle snakke tysk og har vundet internationale medaljer. Sågar har en endda prøvet at blive udtaget til en stikprøve til dopingkontrol, som selvfølgelig viste sig at være negativ! Turen har levet op til forventningerne, hvor alle svømmerne har fået en på opleveren.

Nu gælder der de vestdanske mesterskaber i Hjørring i næste uge, hvor de sammen med de resterende svømmere fra klubben, skal ud og konkurrere mod de bedste svømmere fra Jylland og Fyn.
 

Horsens svømmeklub

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024