Hurtigtest i Torstedhallen fra onsdag morgenRegion Midtjylland har netop meddelt, at man etablerer et test-sted i Torsted - nærmere bestemt i Torstedhallen. Den nye hurtigtest-mulighed åbner onsdag morgen - den 31. marts - og er åbent foreløbig syv dage frem til og med den 6. april.

Åbningstiderne er alle dage mellem 9.00 og 16.00 og Falck stiller med et podehold, der må teste børn ned til seks år - og tidsbestilling er ikke nødvendig.

Afdeling Flyveren og SFO'en på Østerhåbskolen har været lukket siden 17. marts, da der blev konstateret et smitteudbrud blandt elever og medarbejdere. Styrelsen for Patientsikkerhed gav et påbud til Horsens Kommune om at forbyde brugen af Flyveren og SFO'en. Det blev siden forlænget til og med mandag den 29. marts. Åbningen af testmuligheden i Torsted glæder borgmester Peter Sørensen.

- Vi har i nogle dage været i dialog med regionen for at få etableret et midlertidigt teststed i Torsted, og det er virkelig godt, at det nu er lykkedes. Det er utrolig vigtigt, at vi bliver testet for at undgå smittespredning og for bedst mulig smitteopsporing, og forhåbentlig vil rigtig mange benytte sig af, at der nu er en testmulighed i nærområdet, siger Peter Sørensen.

Han opfordrer samtidig til, at vi passer rigtig godt på hinanden her i påskedagene og overholder myndighedernes retningslinjer i forhold til f.eks. forsamlingsforbud, afstand og grundig afspritning.

På Region Midtjyllands hjemmeside - www.rm.dk - kan man finde en oversigt over samtlige testmuligheder i Horsens Kommune.
 

Horsens Kommune

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021