Hvid fastelavn i SøvindI år fejrer man Corona-venlig fastelavn i Søvind kirke, med orienteringsløb/-gang på kirkegården. Med præmier til det flotteste udklædninger en et kæmpe fastelavnsris inde i kirken.

Lørdag formiddag var som taget ud af et vinterpostkort, med jorden dækket af hvid sne og Søvind kirke som stod flot mod den klar frostblå vinterhimmel.

Sognepræst Troels Bering havde sat fredag, lørdag og søndag at til, at byens børn kunne komme og deltage i et orienteringsløb på kirkegården. Troels var blevet kontaktet af en lokal skolelærer som havde et fastelavns-orienteringsløb liggende med poster og spørgsmål - det kunne Troels ikke sige nej til.

Alle inden de første skulle prøve løbet havde man den lokale børnehave på besøg på kirkegården og når man dømmer efter deres reaktioner var det alle tiders gode idé.

Lørdag formiddag var sognepræst Troels Berings ældste søndag en af dem som kastede sig ud i det sjove orienteringsløb og svarede på de mange sjove spørgsmål.

Udover løbet var der også mulighed for at deltage i en konkurrence om flotteste udklædning for fire aldersgrupper. Inde i Søvind kirke havde man stillet en kæmpe fastelavnsris op, som byens børn og voksne blev opfordret til at pynte flot op i løbet af weekenden – det var en opfordring mange tog til sig.

Sognepræst Troels Bering håber ligesom alle andre, at fastelavn næste år bliver ligesom den plejer, så man kan være sammen og slå katten af tønden.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021