Ikke kun til banko man kan vinde juleænderDet kan man også til Andepetanque. Søndag 21. november afviklede DGI Andepetanque, med 36 deltagere, fra forskellige klubber i Sydøstjylland, spillede på Petanque banerne i Østbirk, og kæmpede om at vinde ænder.

Af Linda Thrane

Dagen startede kl. 9, med morgenkaffe i hallen, hvor der selvfølgelig også skulle vises corona pas for vi skal Vi skal passe godt på hinanden.

Efterfølgende gik vi på banerne, hvor selve spillet startede kl. 10. Til Andepetanque spiller man 5 kampe, med skiftende makkere, og modstandere. Efter 3. kamp var der frokostpause, i hallen, og derefter blev de sidste to kampe afviklet.

Petanque er en sport hvor alle, uanset alder og niveau, kan deltage.

Selvfølgelig vil alle gerne vinde, men alle kommer også for at hygge sig. Og der bliver, i den grad hygget, og snakket, med hinanden.

Udover at der selvfølgelig skal kåres vindere, afsluttes sådanne arrangementer altid med et lille glas vin, og et "Tak for i dag".

Har nogen lyst til at prøve Petanque, så kom endelig ned i vores klub, som ligger bag Tennisbanerne. Vi er der hver onsdag, fredag, og søndag kl. 10-12. Og vi spiller året rundt og du kan prøve gratis i en måned.
 

Lignende artikler

Linda Thrane Nielsen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021