Indbrud

Politi

Indbrud hos Foderbrættet i Østbirk

6. januar 2023
Der begynder at tegne sig et mønster efter der den seneste tid har været en række af indbrud i Østbirk. I sidste uge var det præstegården som havde indbrud og i denne uge har både Østbirk Hallen og Foderbrættet, byens pølse- og grillvogn haft indbrud.
Lokalnyt

Hold indbrudstyvene væk i sommerferien

23. juli 2022
Netop offentliggjorte indbrudstal fra Danmarks Statistik viser, at antallet af anmeldte indbrud i årets 2. kvartal er steget 5 pct. sammenlignet med samme periode sidste år. Hjælper vi hinanden i landets boligkvarterer, når vi eller vores naboer er bortrejst, behøver vi dog ikke få spoleret sommerferien, mener Bo trygt, der her giver en række gode råd mod indbrud.
Lokalnyt

Få naboerne til at snyde tyven

25. juni 2021
Sommerferien er lig med tomme huse og sultne indbrudstyve. Men hvis du og naboerne samarbejder og deler viden med hinanden, kan I snyde tyven. Nabohjælp sætter gang i en stor sommerkonkurrence, der skal få flere til at forebygge indbrud.
Lokalnyt

Tidligere tyv: Sådan slipper du for indbrud i vinterferien

9. februar 2021
Flere end 200.000 danskere bruger en app fra Nabohjælp til at undgå indbrud i deres hus. Jesper, der er tidligere indbrudstyv, forklarer hvorfor Nabohjælp virker: Tyve bliver skræmt væk af nabohjælpere - og jo flere der er, des sværere er det for tyvene.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023