Indvielse af renoveret gårdhave på Tamdrup CentretLUND - Torsdag 6. juni samledes 45 beboere, pårørende og personale til indvielse af den nyrenoverede gårdhave. Nyt rækværk, nye pavilloner og nye blomster i smukke farver har givet området et løft.

Af Jette Bjerre

Daglig leder, Jeanette With Lindér holdt tale og rettede en speciel tak til Niels, der er husets pedel og havemand samt frivillige, der havde realiseret haveprojektet, samt aktivitetsmedarbejdere og frivillige, der sørgede for festens praktiske rammer. 
 

Et sted hvor alle kan mødes

Gårdhaven er ikke blot en fysisk plads, men et sted, hvor alle kan mødes, dele historier og skabe nye minder. Det er et sted, hvor natur, sol og blomster kan bringe os glæde og ro i hverdagen. 

Blomsterne, som nu pryder område, er valgt for deres skønhed, farver og duft, og Jeanette udtrykte ønske om, at hver enkelt ville finde sit eget lille hjørne af glæde som et fristed. 
 

Ældste beboer klippede snoren

Det røde bånd blev klippet med guldsaks af plejecentrets ældste beboer, Rigmor Hester, der også holdt en lille tale, og dagen efter fyldte 102 år.

Lars kom og sang og spillede Kim Larsen sange. Der blev sunget og danset. Musik kan løfte vores sind og skabe samhørighed, og bringe glæde og minder. 

Dagen blev fejret bobler, kransekage, grillmad og isvafler, med værdsættelse af stjernestunder og fællesskab, og med ønsket om mange mindeværdige stunder i den smukke, blomstrende oase i gårdhaven.
 

Lignende artikler

Jette Bjerre

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024