Jagtgudstjeneste i Lundum kirkeMorgenstund havde i sandhed guld i mund, da morgenfriske jægere og andre interesserede søndag den 28. oktober fandt vej til Lundum kirke for at skyde dagens jagtarrangement i gang på bedste vis - nemlig med gudstjeneste.

Denne morgen blev gudstjenesten åbnet med tre skønne stykker hornmusik, da jagtforeningens jagthornstrio blæste til samling.

Efter gudstjenesten fortsatte dagen på traditionel vis med jagt i præstegårdsskoven og efterfølgende frokost og kaffe i medborgerhuset.

Et ord med på vejen.

Dagens prædiken reflekterede over det at være sat i verden med den opgave at dyrke og vogte jorden som gartnere i Guds store have. At være gartner, der dyrker og vogter, vil i den henseende sige, at man hverken skal lade stå til eller drive rovdrift.

Det at gå på jagt blev således sat i relation til det at trimme naturen lidt i kanterne og sørge for at en bestand ikke bliver for dominerende.

Med den tanke in mente tør det roligt siges, at jægerne ikke synes der er for mange dyr i præstegårdsskoven - det samlede jagtudbytte var nemlig blot en enkel skovdue. Lidt har som bekendt også ret.

Endnu en gang var jagtarrangementet en hyggelig stund, og vi ser allerede nu frem til næste år, hvor der igen vil være jagtgudstjeneste og efterfølgende jagt.

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021