Jazzballader, malerier, træskåle og frimærker i BrædstrupTinghuset i Brædstrup danner rammen om en udstilling med flere kunstnere i week-enden fredag den 8. til 10. januar.

Et gammelt kirketårn i Sabro fik Ib Lave, der er uddannet tømrer, pludselig mulighed for at få under drejebænken. Resultatet kan ses i permanent udstilling i Sognegården. Det har siden inspireret ham til at dreje i træ, ofte vådt, hvor han laver smukke skåle, fade og vaser, nogle gange med stærke farver på.
 Vivi Nielsen, Østbirk er uddannet indretningsarkitekt. Uddannelsen har givet hende indblik i farvernes muligheder. Hun maler både akvarel og akryl, og blomsterne fra egen have giver stor inspiration.
 Vivi har udstillet i kunstforeninger/censurerede udstillinger og private firmaer.
 Kirsten Gissel, Horsens er lige hjemvendt efter længere ophold i  Spanien. Hun har kufferten fyldt med nye koloristiske malerier, malet under åben himmel. Hun designer desuden Unica kæder med sten hun køber i Sydeuropa. Hun har udstillet i gallerier og kunstforeninger i ind- og udland.
 Brædstrup frimærke- og møntklub holder fælles udstilling med kunstnerne. Medbring gerne egne frimærker og mønter,  der er mulighed for at  købe, sælge og bytte, og få en hyggelig snak med medlemmerne.
 Fra Århus kommer duoen ”Thats Why”, Helen Lander og Sonja Svendsen  står for den musikalske underholdning og spiller og synger jazzballader til ferniseringen.
 Der er fernisering fredag den 8. januar kl. 17-19  hvor alle er velkomne til musik, vin og en snak med kunstnerne og frimærkeklubben.
 Udstillingen har åbent lørdag og søndag fra kl. 11-16.
 Arrangementet er støttet af Brædstrup Kultursamvirke.
 Der er gratis adgang.

Bliv ven med Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021