Julens gudstjenester i Kattrup og Tolstrup kirkerTolstrup kirke (arkivfoto)

Pladsanvisning! I år kan vi ikke være så mange i vores kirker, som vi plejer at være. Vi er begrænset af restriktioner ligesom andre steder i samfundet.

Mange har den tradition, at juleaften begynder med gudstjeneste og for at tilgodese flest muligt, så er der i år mulighed for at komme i kirke lillejuleaften, både i Kattrup og i Tolstrup. 

  • Lillejuleaften i Kattrup kl. 14.00 og i Tolstrup kl. 16.00
  • Juleaften i Kattrup kl. 14.45 og i Tolstrup kl. 13.30 og kl. 16.00
  • Juledag i Kattrup kl. 9.30 og i Tolstrup kl. 11.00
  • 2. juledag i Kattrup kl. 11.00

Hvis man alternativt kan gå til kirke lillejuleaften eller juledag, så vil lige så mange som tidligere år have mulighed for at deltage i en julegudstjeneste. Juledags gudstjeneste er lige så festlig, og kirkerne er pyntet lige så smukt som juleaften, og derfor henstiller vi til, at man i stedet overvejer at gå i kirke juledag og 2. juledag i stedet for juleaften.

For at overholde det max. antal, vi må være i kirkerne, men også for at udnytte det antal pladser, der må bruges indenfor reglerne, kan man ikke få lov til selv at vælge, hvor man vil sidde. Det er jo ikke lige hvad vi er vant til, men vi skal rette os efter de forholdsregler myndighederne har udstukket. Derfor har menighedsrådet besluttet, at der lillejuleaften og juleaften er adgang til kirkerne ved anvisning af pladser.

Det er vigtigt, at hele familien ankommer samlet. Det går ikke, at 1 repræsentant for en familie kommer og reserverer en hel bænk. 

Ved ankomst udenfor kirkens våbenhus vil I blive mødt af et menighedsrådsmedlem, som giver jer tilladelse til at gå ind, efterhånden som deltagerne inde i kirken har fået anvist deres pladser af kirkernes gravere. Husk mundbind. Der vil til sidst kunne anvises få siddepladser i våbenhuset. Ingen ståpladser, og det vil videst muligt være folk fra samme husstand.

Når vi er det max. antal i kirkerne, så vil ikke flere få adgang, og man vil venligt få at vide, man er velkommen til en af de andre gudstjenester i julen. 

Vi ønsker jer alle en glædelig jul og håber, I vil opfatte vores beslutning om pladsanvisning positivt.

Niels Anders Lund Svendsen
Formand for menighedsrådet.

 

Lignende artikler

Niels Anders Lund Svendsen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021