To kampe venter på HH Elite i denne ugeEsbjerg på udebane onsdag og hjemmekamp mod Skanderborg lørdag eftermiddag i Forum Horsens er programmet. Optakten til de to kampe var ikke den ønskede. Det blev til et nederlag sidste onsdag, hvor Silkeborg-Voel KFUM var på besøg i Horsens. I den kamp fik man set både det lave bundniveau og det tårnhøje topniveau HHElite kan diske op med. Desværre var der mere af det første end af det sidste så Silkeborg-Voel KFUM kunne ikke helt ufortjent tage to point med hjem i bussen.

Af HHElite

Onsdagens kamp i Esbjerg bliver i nærheden af sæsonens sværeste kamp. Esbjerg har et stjernespækket hold og landstræner Jesper Jensen er også klubtræner i Esbjerg. I denne sæson har klubben klaret sig glimrende i Champions League, imens sæsonen startede med to nederlag til Odense og Viborg. Sidenhen har Esbjerg gjort rent bord med lutter sejre i Bambusa-kvindeligaen. Det vil nok være overordentlig optimistisk at forvente en sejr i det vestjyske, men træner Jan Leslie vil sikkert også have andre fokuspunkter, når HHElite løber på banen i Esbjerg.

Lørdagens kamp mod Skanderborg er et vaskeægte lokalopgør med alt, hvad det indebærer. Kampene mod arvefjenderne mod nord plejer at være jævnbyrdige, uanset hvilke placering holdene har i tabellen, og intet tyder på, at lørdagens opgør bliver meget anderledes. Begge hold ligger i den lidt kedelige ende af tabellen, men mon ikke hjemmeholdet vil gøre sit til at starte festen med en sejr.

Efter kampen arrangerer HH Elite fest med helstegt pattegris og koncert med Bomles Venner, og alle tilskuerne fra Skanderborgkampen og alle der ellers har lyst til at starte lørdag aften med lidt godt at spise og lidt god musik, skal være særdeles velkomne – for at være med til spisning og koncert skal man købe sin billet på HH Elites hjemmeside inden onsdag kl. 20.00.

Programmet er som følger:

•    Kl. 14.00 Dørene og barerne åbnes.
•    Kl. 15.00 HH Elite vs. Skanderborg Håndbold 
•    Kl. 17.00/17.15 spisning - Helstegt pattegris serveres af Leth catering mm.
•    Kl. 18.30 Koncert med Bomles Venner som spiller op til dans i 2 x 45 minutter 
•    Kl. 21.00 Afslutning 

Velkommen i Forum Horsens til tophåndbold, god mad og masser af muligheder for at få rørt kroppen.
 

HH Elite

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021