TV

Lokalnyt

’Kender Du Typen?’ får ny vært

8. februar 2021
Et af de mest populære programmer på DR1, ’Kender du Typen?’, får ny vært. Det bliver Anna Lin, der tidligere har været fast vært på nyhedsprogrammet til børn, 'Ultra Nyt', som nu sammen med de to livsstilseksperter Anne Glad og Flemming Møldrup skal gå på opdagelse i kendte menneskers hjem.
Lokalnyt

Vi bruger stadig syv timer på medier hver dag

21. januar 2021
Knap halvdelen af vores mediebrug bliver brugt på at se traditionelt tv eller streame, og podcastforbruget og brugen af sociale medier er på vej i vejret, fremgår det af rapporten ’Medieudviklingen 2020’.
Lokalnyt

Her er de medvirkende i ’Borgen’

12. januar 2021
I 2022 vender ’Borgen’ tilbage til DR. Nu løftes sløret for, hvem der medvirker ud over de allerede annoncerede hovedrolleindehavere i form af Sidse Babett Knudsen som Birgitte Nyborg og Birgitte Hjort Sørensen som Katrine Fønsmark.
Lokalnyt

Undgå sort skærm i løbet af januar

11. januar 2021
Bor du i Midt- eller Nordjylland, og har du internet og tv ved Eniig? Så er du muligvis blandt dem, der risikerer at miste tv-signalet i løbet af januar og internetsignalet den 31. januar. Som en del af fusionen til Norlys stillede konkurrencemyndighederne som betingelse, at energi- og telekoncernen skulle lade kunderne vælge deres fremtidige tv- og bredbåndsleverandør på ny. Men mange har endnu ikke truffet et valg, og derfor råber Norlys nu vagt i gevær.
Lokalnyt

Den sidste bonde: En epoke er slut

26. juli 2020
Kan du huske tv-udsendelsen om Børge Jørgensen – Den Sidste Bonde – som pløjede sine marker ved Østbirk med hestene spændt foran ploven? Husmandsstedet er er nu revet ned for at give plads til en nyere bolig.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024