Kongelig indvielse af ny campus i HorsensVIAs ny campus i Horsens er nu klar til indvielse. H.K.H. Kronprinsessen klipper sammen med uddannelses- og forskningsminister Jesper Petersen den røde snor.

H.K.H. Kronprinsessen og uddannelses- og forskningsminister Jesper Petersen besøger Horsens, når byens nye campus for professionsuddannelser skal indvies.

Af VIA University College

Efter en sommer fyldt med flyttekasser er medarbejdere og studerende på professionshøjskolen VIA University College nu kommet på plads og klar til den officielle indvielse af byens nye campusmiljø et stenkast fra banegården.

”Vi har glædet os til at få overdraget vores nye Campus Horsens de seneste seks år, så det er meget stort for os, at byggeriet er færdigt og ikke mindst taget i brug nu,” siger Kirsten Bundgaard, professionshøjskoledirektør i VIA University College.

Med byggeriet af den nye campus markerer Horsens et skifte fra traditionsrig industriby til en moderne uddannelsesby med fokus på teknologi og innovation. VIA flytter dermed fra Chr. M. Østergaards Vej ind i Banegårdsgade 2 med 28 forskellige professionsbacheloruddannelser og studerende fra 45 forskellige lande – herunder Australien.

Netop Australien vil for en stund have fokus på Horsens, når Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen deltager i den officielle indvielse af VIAs nye campus fredag den 24. september kl.13.

VIAs australske studerende, James Christopher Hocking, der læser Mechanical Engineering, vil tage imod Kronprinsessen ved indvielsen.

Omkring 350 undervisere og andre medarbejdere samt 2.900 studerende har allerede haft lejlighed til at indvie de nye omgivelser, så nu gælder det den officielle indvielse, hvor der vil være taler fra blandt andre uddannelses- og forskningsminister Jesper Petersen, VIAs rektor Harald Mikkelsen og VIAs bestyrelsesformand Peter Sørensen.

”Vi er umådeligt tilfredse og glade for det resultat, som vi står med. Teknologi og faglighed går hånd og hånd overalt på campus, og vi har i fællesskab med dygtige rådgivere og eksperter fået skabt en campus, der er fremtidssikret og understøtter vores vision om at skabe bæredygtig vækst og udvikling i Danmark,” siger Kirsten Bundgaard, professionshøjskoledirektør i VIA University College.

VIA University College

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021