Krimimessen 2022(Arkivfoto)

Krimimessen fejrer 20-års jubilæum og gør klar til at løslade et brag af en krimifest!

Hvert år besøger tusindvis af krimifans trofast Krimimessen på Fængslet i Horsens for at fejre krimigenren i selskab med forfattere, forlag, foredragsholdere og fagfolk. I år finder årets krimifest sted i weekenden d. 2.-3. april.

Og en fest vil det helt sikkert blive. For i år kan Krimimessen fejre 20-års jubilæum og det går ikke stille for sig. Messen er en skudsikker markør for genrens popularitet, og det kræver ingen detektiv at finde spor af, hverken jubilæet eller læselysten når porten på Fængslet åbnes lørdag d. 2. april kl. 9.30.

Krimimessen 2022 byder på et festfyrværkeri af et program, der favner genren bredt og giver messens besøgende mulighed for at shoppe uhæmmet rundt i programpunkterne på de 6 scener.

På scenerne kan du opleve både velkendte krimistjerner samt opkommende, danske samt udenlandske, forfattere samt fagfolk, musik, retsalsdrama, podcast, en Crime Scene og meget mere.

Udvalget er stort og alt sammen vil være repræsenteret på scenerne i forfatterinterviews og foredrag. Men også i en lang række samtaler vil genren blive vendt, drejet og krydsforhørt. Her kan du møde forfattere, efterforskere, retsmedicinere, psykologer og andre eksperter på scenen sammen til en snak om krimiens DNA i både virkelighedens og fiktionens verden samt selvfølgelig i gråzonen imellem.

På scenerne i 2022 kan du bl.a. møde krimistjerner som Jussi Adler-Olsen, Michael Katz Krefeld, Åsa Larsson, Elly Griffiths, Sofie Sarenbrant, Gunnar Staalsen, Viveca og Camilla Sten samt en række af virkelighedens eksperter som f.eks. tidligere drabschef Ove Dahl og mangeårig livvagt for bl.a. kongehuset Torben Vigh.

Vi garanterer en fest af en messe med både etablerede navne og spirende debutanter, nye vinkler på genren, velkendte og populære programpunkter, et messeområde med hobevis af gode tilbud, mulighed for at tanke op med god mad og drikke og meget mere.

Krimimessen er også LIG prisuddelinger. Lørdag overrækker Det Danske Kriminalakademi Og Dansk Horror Selskab deres priser.

Søndag middag bliver Krimimessens Publikumspris for 6. gang overrakt til en populær dansk forfatter.
 

Horsens bibliotek

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023