Kristendemokraterne klar til valgDen 29-årige pædagogstuderende Matthias Ripley Eilsøe er valgt som ny spidskandidat for Kristendemokraterne (KD) i Horsens Kommune ved efterårets kommunalvalg. Han er gift med Malene og bosiddende i Sundbyen i Horsens.

”Jeg har en naturlig interesse i, hvordan vi kan udvikle Horsens som et attraktivt område for studerende og unge familier. Men samtidig er jeg optaget af, hvordan vi skaber mere sammenhæng på tværs af bydele, på tværs af land og by og på tværs af generationer” udtaler Matthias Ripley Eilsøe.

For Matthias Ripley Eilsøe er det anden gang, han er opstillet ved et kommunalvalg. Sidste gang var i 2017, hvor han var opstillet på Bornholm. Han er dermed selv et eksempel på et ungt menneske, der aktivt har valgt Horsens til.

Også KD´s lokalformand Simon Overby Kristensen fra Brædstrup er opstillet på listen. Han er 44 år, ansat i et entreprenørfirma og fritidslandmand. Det er fjerde gang, Simon Overby Kristensen opstiller til byrådet i Horsens.

”Der er stigende opbakning til KD på landsplan. Meningsmålingerne stiger og det samme gør medlemstallet. Det giver styrket tro på KD´s muligheder på landsplan, i Regionsrådet og forhåbentlig også her i Horsens Kommune” udtaler Simon Overby Kristensen. 

KD har indgået valgforbund med Venstre, Konservativt Folkeparti, Maren Spliid Gruppen og Nye Borgerlige.

KD opstiller på liste K.
 

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023