KV21

Læserbreve

Debat: Tak for en god valgkamp

22. november 2021
På vegne af KD i Horsens Kommune, vil jeg en hjertelig tak, for hver en stemme, der er sat ved liste K ved kommunal- og regionsvalget. Selvom vi ikke opnåede valg her i Horsens, kan vi glæde os over pæn fremgang, både her og i landet som helhed.
KV21

Enigt Horsens Byråd står bag konstitueringsaftale

18. november 2021
Peter Sørensen fortsætter som borgmester - og alle poster er fordelt. Alle partier i det nyvalgte Horsens Byråd, der starter arbejdet den 1. januar 2022, er med i konstitueringsaftalen, der blandt andet fordeler poster i de politiske udvalg.
Læserbreve

Debat: En mærkesag om velfærd og udvikling

12. november 2021
Politiske karrierer kan gå ad de mærkeligste veje. For mit eget vedkommende startede det med en dyb bekymring over Danmarks udlændingepolitik. Det førte til, at jeg i mange år kæmpede i Dansk Folkeparti for at ændre Danmarks kurs på udlændingeområdet. Det gjorde jeg i både byrådet og i Folketinget, og jeg skal være den første til at indrømme, at der blev gået til makronerne!
Læserbreve

Debat: Vi skal spille hinanden gode!

12. november 2021
I løbet af valgkampen har jeg deltaget i mange vælgermøder med både borgere og erhvervsliv. Tilbagemeldingerne herfra er et budskab med mange sandheder om et til tider dårligt, politisk klima fyldt med spin, ævl og kævl fremfor realpolitik. Denne kritik bør ramme enhver lokalpolitiker, for politisk uro fører ikke noget godt med sig. Tværtimod kan det have store, negative konsekvenser i form af faldende serviceniveau, længere sagsbehandlingstider og usikkerhed blandt kommunens ansatte - om den politiske retning.
Lokalnyt

Renere by i valgkamp

12. november 2021
En undersøgelse op til kommunevalget viser at 6 ud af 10 kandidater mener der er for lidt fokus på naturen. For at vise at det betyder noget havde nogle unge fra DSU i Horsens, forsynet sig med affaldssække og gik fredag morgen ud for at fjerne affald ved Vejlevej i Horsens.
KV21

Alle ville se ”girafferne” i Gedved

11. november 2021
Når spidskandidaterne til byrådsvalget er samlet under samme tag, tiltrækker det rigtig mange tilskuere, samt partiernes kandidater og støtterne. Der var fyldt til sidste plads i den gamle Seminariesal i Gedved og der var mange spørgsmål til kandidaterne.
Læserbreve

Debat: Vi vil mødes og samles – men hvor?

10. november 2021
Som mange i Hovedgård kommer jeg rundt hele året i min hjemby Hovedgård, og gjort stor brug af de mange fantastiske faciliteter som vi har. Tilbuddene i Hovedgård rummer alt svømmehallen til tennisbanerne og vores park Anlægget til mine daglige gåture.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023