KV21

Læserbreve

Debat: Det smukkeste tilbud til borgerne i Horsens kommune

28. oktober 2021
Det er ikke set før. Det er bæredygtigt i høj grad. Det vil, hvis borgerne ønsker at tage det til sig, give os i Horsens kommune så store menneskelige gevinster, at vi end ikke kan forestille os det. Derefter vil også økonomien blomstre.
Læserbreve

Debat: Valgkampen i fulde omdrejning

28. oktober 2021
Valgkampen er i omdrejninger det ses tydeligt af den ugentlige avis Hrs.Folkebl. Dagens følgeton eller ugens roman. Er det ikke nye borgerlige så er det den konservative og rosinen i pølseenden venstres leder af deres gruppe. At man ikke er politisk enig i byrådet er ikke nyt, men at man også er utilfreds og fortæller det højlydt, og ikke accepterer når man er i mindretal ved afstemning det er trist.
Læserbreve

Debat: Grøn snak med grønne handlinger

22. oktober 2021
Klimaet skal komme først i den kommende byrådsperiode. Det ved vi, desværre, godt allesammen og det nuværende byråd har også i seneste budget forlig lavet et mål om klima neutralitet i Horsens i 2030.
Læserbreve

Debat: Send politikerne i nyttejob!

22. oktober 2021
Regeringen vil indføre en såkaldt arbejdspligt for 20.000 kontanthjælpsmodtagere. Det betyder, at man skal arbejde 37 timer om ugen for sin ydelse, hvilket giver en ekstremt lav timeløn, som ligger langt under de overenskomster, som den danske model er nået frem til.
Læserbreve

Debat: Hvor vil du sætte dit kryds?

20. oktober 2021
Man kan godt forstå, hvis mange vælgere er i tvivl om, hvor krydset skal sættes. Alle kandidaterne for partierne forsøger at fortælle, hvad vi står for, men logisk set bliver synspunkterne ofte fremført lidt overordnet betragtet.
Lokalnyt

Ældrepleje og klima ligger højt på stemmesedlen

17. oktober 2021
Natur, miljø og klima er blandt de vigtigste kommunalpolitiske temaer for vælgerne og har afgørende betydning for, hvor 2 ud af 5 vil sætte deres kryds ved kommunalvalget i november, viser nye målinger. Det er særligt sikring af rent drikkevand og flere grønne områder, som vælgerne vil have de kommende kommunalbestyrelser til at fokusere på.
Læserbreve

Debat: Giv borgerne større råderet

17. oktober 2021
Dette forslag handler hverken om at spare eller bruge flere penge, men om at øge borgernes engagement, tilfredshed og virkelyst: Lav en ny struktur for vores idrætsanlæg, så de drives som selvejende institutioner med lokale bestyrelser med ansvar for drift og økonomi.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021