KV21

Lokalnyt

RV: Valgprogrammet for 2021 er klar!

31. marts 2021
Det Radikale Venstre i Horsens har offentliggjort deres valgprogram op til kommunalvalget 2021. De 17 verdensmål er brugt som udgangspunkt for at skabe politikken og kan læses på www.radikale-horsens.dk. Selvom nogle af verdensmålene er direkte møntet på u-lande så har de også relevans for den måde som vi kan betragte tingene på i Horsens.
Lokalnyt

LA siger velkommen tilbage til ny spidskandidat

24. marts 2021
Lokalbestyrelsen i Liberal Alliance Horsens har i sidste uge modtaget besked fra vores tidligere spidskandidat Mads Pihlman Kristensen, at han desværre ønsker at stoppe i politik, og at han derfor trækker sit kandidatur til kommunalvalget i efteråret. Det er vi i bestyrelsen naturligvis utrolig kede af, da Mads gennem mange år har været en stor kapacitet i vores parti.
Lokalnyt

Konservative er klar med de første seks kandidater

20. marts 2021
Nu præsenterer Konservative i Horsens de første seks kandidater frem mod kommunalvalget til november. Dette sker selvom, der endnu ikke er afholdt generalforsamling, hvor kandidaterne bliver endeligt opstillet. Men en dispensation fra partiets hovedbestyrelse giver bestyrelsen lov til at konstituere kandidater allerede nu, for så at få dem valgt senere.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Skal der være togstop i Hovedgård?
04. apr 2021