Konservative er klar med de første seks kandidaterNu præsenterer Konservative i Horsens de første seks kandidater frem mod kommunalvalget til november. Dette sker selvom, der endnu ikke er afholdt generalforsamling, hvor kandidaterne bliver endeligt opstillet. Men en dispensation fra partiets hovedbestyrelse giver bestyrelsen lov til at konstituere kandidater allerede nu, for så at få dem valgt senere.

Det er næppe nogen overraskelse, at spidskandidaten hedder Esben Hedeager. Esben har gjort en stor indsats i Byrådet de sidste fire år, og han har bidt sig godt fast i konservative mærkesager. Han arbejder for, at beslutningerne kommer tilbage i udvalgene og for at skabe bedre arbejdsbetingelser for byrådets medlemmer. Esben blev ved sidste valg valgt ind, med en god borgerlig mærkesag om frit valg til fjernvarme. Det er desværre noget som borgerne i Horsens ikke nåede at få glæde af, da det først efterfølgende blev frivilligt at tilslutte sig fjernvarmen. Senest med manglende Natura2000 konsekvensanalyse vedr. vejen over Kørup Ådal har Esben endnu engang påpeget, når tingene i Horsens går for stærkt, eller der efter konservatives mening ikke bliver taget hensyn til borgernes og ikke mindst naturens interesser.

”Vi er i bestyrelsen meget tilfredse med Esbens indsats, og særligt ser vi en ægte konservativ stemme, der kæmper for ordentlighed og saglighed. Det er jeg som formand særlig stolt af”, udtaler Finn Gade Knudsen, formand for den lokale konservative vælgerforening.

En anden på listen er en ny profil i politik nemlig Annette Schulz Jensen. Annette har gennem hele sit arbejdsliv været dybt forankret i skoleverdenen, hvor det at skabe god skole for både børn og voksne altid har været vigtigt for hende. Annette har også en holdning til, at hjælpen til de ældre borgere kan forbedres. Enhver ældre borger skal behandles ordentligt og have den individuelle hjælp, der er behov for, og som ønskes. Annette Schulz Jensen har samtidig altid været aktiv i foreningslivet både som frivillig og som bestyrelsesmedlem. Der er ingen tvivl om, at Annette brænder for, at alle borgere uanset alder trives og ser det som en stor prioritet. 

”Med Annette har vi fået en kandidat, som komplimenterer Esben rigtig godt, og vi glæder os over, at vi som Konservativ Folkeparti nu har mulighed for også at få mere fokus på skole, fritid, ældre og børneområdet. Hvis Annette bliver valgt ind, vil det give mulighed for, at vi forhåbentligt bliver repræsenteret i flere udvalg, og derved kan vi føre konservativ politik til stor gavn for borgerne. Bestyrelsen og jeg ser det som et scoop, at Annette har takket ja tak til at stille op”, siger Finn Gade Knudsen.

Jesper Lienhøft er den tredje kandidat. Jesper er selvstændig indenfor socialområdet og har i sit daglige arbejde med socialt udsatte at gøre. For Jesper er det vigtigt at påpege, at det offentlige kan få meget mere for pengene på netop det område. Jesper kommer og bidrager med en viden inden for socialområdet og handicapområdet. 

”Jesper er en ildsjæl, som ikke går af vejen for nogle tæsk, hvis det handler om at kæmpe de svages sag. Samtidig er Jesper meget optaget af, at vi ikke skal være så angste for at tage private aktører ind, hvilket jo er en ægte Konservativ mærkesag”, udtaler Finn Gade Knudsen

De sidste tre kandidater er kendte ansigter i byen. Først er det vores folketingskandidat Anders Krojgaard Lund, der har valgt også at stille op til byrådet. Han er officer i Hæren, kendt fra sidste valgkamp, og han har en lang fortid i Konservativ Ungdom.

Dernæst er det Jens Adamsen, som sidder i erhvervshavnens bestyrelse, og igennem mange år har kæmpet den konservative sag, dog mest på det organisatoriske plan. Jens er vejingeniør i Silkeborg kommune, og ved derfor en del om vejplanlægning. 

Sidste mand er Flemming Ejlersen, der er kendt for sin tid som formand for Horsens erhvervshavn, samt som en ivrig debattør i lokalsamfundet. Flemming har evnen til at sætte opmærksomhed/fokus på de steder, hvor vi kan gøre det lidt bedre.

”Bestyrelsen er glade for, at også de tre har valgt, at stille deres mandat til rådighed. Det er vigtigt med både unge og ældre, mænd og kvinder, samt erfarne kræfter og nye ildsjæle,” påpeger Finn Gade Knudsen.

Når Konservative vælger at gå ud med seks kandidater nu uden, at de på nogen måde har lukket listen, så skyldes det, at de allerede nu vil i gang med valgkampen. Konservative ønsker et nyt styre i Horsens kommune, og de ved, at det kræver benhårdt arbejde.

Formanden udtaler også sin tilfredshed med det nuværende hold, der udover spidskandidaten, endnu ikke er prioriteret. ”Vi skal meget gerne have flere kandidater, og det får vi også. Men jeg er utrolig glad for de seks, vi her stiller frem, som har en bredde og derved supplerer hinanden godt”, slutter han.

Det er stadig muligt at blive kandidat for Konservative, men man skal dog være godkendt på generalforsamlingen og naturligvis være medlem af partiet.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024