LA siger velkommen tilbage til ny spidskandidatJakob BIlle, LA

Lokalbestyrelsen i Liberal Alliance Horsens har i sidste uge modtaget besked fra vores tidligere spidskandidat Mads Pihlman Kristensen, at han desværre ønsker at stoppe i politik, og at han derfor trækker sit kandidatur til kommunalvalget i efteråret. Det er vi i bestyrelsen naturligvis utrolig kede af, da Mads gennem mange år har været en stor kapacitet i vores parti.

Heldigvis har bestyrelsen kort tid efter Mads’ besked, modtaget den glædelige nyhed, at vores nuværende byrådsmedlem Jakob Bille efter nøje overvejelser har valgt at stille sit kandidatur til rådighed. Bestyrelsen har med stor glæde taget imod Jakob Billes kandidatur, og en enig bestyrelse, samt det øvrige kandidathold har derfor valgt Jakob som spidskandidat til kommunalvalget.

På nuværende tidspunkt består Liberal Alliance kandidathold til KV21 af Jakob Bille (spidskandidat), Niki Paaske Jensen, Steffen Jespersen og Magnus Nielsen. Vi leder fortsat efter flere kandidater og kandidatlisten er derfor fortsat åben. 

Mads Pihlman Kristensen

Stop til politik

Mads Pihlman Kristensen har efter nøje overvejelse valgt at trække sig som spidskandidat for LA ved kommunalvalget til efteråret og han fortæller:

Gennem det seneste år med Corona har rigtig mange mennesker fået vendt op og ned på deres liv. Nogle er blevet ramt personligt, andre økonomisk og vi er alle i et eller andet område blevet ramt socialt. I mit tilfælde har det givet anledning til grundig eftertanke, i forhold til hvad jeg vil bruge min tid, og særligt min fritid på. Efter flere måneders overvejelse er jeg nået frem til den konklusion, at jeg ikke længere ønsker at bruge så stor en del at min tid, energi og mit overskud på politisk arbejde, og jeg trækker mig derfor tilbage fra politisk arbejde. Det betyder at jeg ikke opstiller til efterårets kommunal og regionsrådsvalg, og jeg trækker mig ligeledes fra de bestyrelses- og rådsposter jeg besidder af politisk karakter. Jeg har nydt min aktive tid i Liberal Alliance, og min beslutning har intet at gøre med hverken Liberal Alliance, folketingsgruppen, vores lokale byrådsmedlem, eller vores stærke lokalbestyrelse - nærmere tværtimod. Det liberale projekt har fortsat min opbakning og det samme gælder til at de dygtige ildsjæle i og omkring Liberal Alliance. Jeg forbliver selvfølgelig alment medlem af det eneste parti jeg nogensinde har følt mig hjemme i.

Jeg vil i fremtiden fokusere min tid og energi på mine nærmeste, og selvom et liv uden politik bliver en omvæltning, er jeg 100% sikker på at det er det rette for mig på nuværende tidspunkt. Tak til alle som har arbejdet sammen med mig gennem de sidste mange år.

Jakob BIlle (arkivfoto)

Genopstilling til byrådet

I tiden med refleksioner har LA’s mand i byrådet Jakob Bille tænkt sin beslutning fra 2020 om at trække sig igennem og vælger nu at være partiets spidskandidat endnu engang.

Det seneste år med Covid-19 har haft konsekvenser for de fleste. For mit eget vedkommende har jeg været hjemsendt på lønkompensation i flere måneder. Det har givet masser af tid til eftertænksomhed og personlig refleksion. Tid til at gøre mig tanker om fremtiden, drømme, og hvad jeg ønsker at bruge min tid på. Det har samtidig givet mig lejlighed til at ”mærke efter” om beslutningen, jeg træf tilbage i 2020 om ikke at genopstille til byrådet, har været den rigtige beslutning. Og her må jeg ærligt indrømme, at denne beslutning var en fejl Jeg er tværtimod kommet til den erkendelse, at det er lokalpolitikken mit hjerte banker for – at fortsætte arbejdet med udvikling af vores dejlige kommune, at arbejde for borgerne og kæmpe for mit lokalsamfund – det er dér jeg ønsker at fokusere min energi. 

Så efter grundige overvejelser, mange ture med hunden og en god snak med familien, er jeg derfor kommet til den konklusion, at jeg gerne vil fortsætte i lokalpolitik. Da Mads Pihlman, af personlige årsager, samtidig har valgt at trække sig som spidskandidat for Liberal Alliance, har jeg i lørdags meddelt lokalbestyrelsen i Liberal Alliance, at jeg stiller mit kandidatur til rådighed. I den forbindelse er jeg utrolig taknemmelig for, at en enstemmig lokalbestyrelse efterfølgende har valgt mig som spidskandidat til KV21.

Det er samtidig en stor glæde at kunne meddele, at Niki Paaske Jensen som havde et flot kommunalvalg i 2017, har valgt at genopstille til KV21. Sammen med Magnus Nielsen og Steffen Jespersen glæder vi os alle fire til en valgkamp, hvor vi i fællesskab vil kæmpe for det liberale projekt.

Jeg vil samtidig gerne udtrykke min dybeste respekt for Mads’ beslutning om at prioritere familien fremfor politikken. I den forbindelse skal der lyde en stor tak til Mads for hans enorme arbejdsindsats for partiet – både som formand, kandidat og som politisk sparringspartner.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024