LA

Læserbreve

Debat: To dage gik der…

25. november 2021
Knapt er stemmerne talt op fra kommunalvalget, før den ”borgerlige” side af byrådssalen sælger ud af en absolut borgerlig-liberal mærkesag – skatte- og afgiftspolitikken. Konservative, Venstre og Nye Borgerlige fik et rigtig godt kommunalvalg, hvilket burde styrker deres mandat i Horsens Byråd i den kommende periode.
Læserbreve

Debat: Vi skal spille hinanden gode!

12. november 2021
I løbet af valgkampen har jeg deltaget i mange vælgermøder med både borgere og erhvervsliv. Tilbagemeldingerne herfra er et budskab med mange sandheder om et til tider dårligt, politisk klima fyldt med spin, ævl og kævl fremfor realpolitik. Denne kritik bør ramme enhver lokalpolitiker, for politisk uro fører ikke noget godt med sig. Tværtimod kan det have store, negative konsekvenser i form af faldende serviceniveau, længere sagsbehandlingstider og usikkerhed blandt kommunens ansatte - om den politiske retning.
Læserbreve

Debat: Erhvervsvenligheden i Horsens

10. november 2021
Horsens opnår en 17. plads (tilbagegang på 2 pladser ift. sidste år) i årets undersøgelse af den lokale erhvervsvenlighed i kommunerne – Til eksempel kan siges, at Hedensted fik en 3. plads og Odder en 6. plads i årets måling af erhvervsvenligheden, foretaget af Dansk Industri – Er dette godt nok...?
Læserbreve

Debat: Udvikling af oplandsbyer

9. november 2021
Som barnefødt og opvokset i Lund vil jeg kæmpe for, at der sker udvikling i oplandsbyerne i Horsens kommune…! – Og ikke kun i Lund men i ALLE oplandsbyer
Lokalnyt

LA så på togstop i Hovedgård

8. november 2021
Det er efterhånden et halvt år siden, der sidst var politisk møde på togperronen i Hovedgård, men torsdag havde Hovedgård Lokalråd inviteret Liberal Alliance til en snak om mulighederne for togstop i Hovedgård.
Læserbreve

Debat: Horsens skal være frikommune på skoleområdet!

8. september 2021
Tidligt op, lange skoledage, balancere lektier og skolearbejdet med fritidsaktiviteter. Karakterer, nationale tests, læseprøver, retstavningsprøver, standpunktskarakterer, terminsprøver, uddannelsesparathedsvurdering, afgangsprøver, adgangskrav, stopprøver, årskarakterer, etc. Dette er blot nogle af de mange nationale- og kommunale krav der er trukket ned over hovedet på vores børn i den horsensianske folkeskole.
Læserbreve

Debat: Hvad er god, borgerlig-liberal kommunalpolitik?

22. april 2021
Kernesunde, borgerlig-liberale værdier og mærkesager som økonomisk ansvarlighed, valgfrihed for borgerne og handlefrihed for vores kommunale institutioner, erhvervsvenlighed, infrastruktur, vækst, udvikling, skatte- og afgiftsstop (helst skattelettelser) samt et stærkt civilsamfund og foreningsliv, er udgangspunktet for LA´s politik i Horsens.
KV21

LA siger velkommen tilbage til ny spidskandidat

24. marts 2021
Lokalbestyrelsen i Liberal Alliance Horsens har i sidste uge modtaget besked fra vores tidligere spidskandidat Mads Pihlman Kristensen, at han desværre ønsker at stoppe i politik, og at han derfor trækker sit kandidatur til kommunalvalget i efteråret. Det er vi i bestyrelsen naturligvis utrolig kede af, da Mads gennem mange år har været en stor kapacitet i vores parti.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024