Lars Kahn Rasmussen: VELUX skal ikke på museumTorsdag blev der igen klippet røde snore i Østbirk, hvor det gamle VELUX-udstilling efter et par år nu er genåbnet med navnet VELUX-samlingen, og flot ser den ud.

Inde på den store plæne hos Østbirk Bygningsindustri var der opstillet et kæmpe telt som dannede rammen om masser af taler, inden den røde snor kunne klippes over og markerede indvielsen af den nye VELUX-samling.

Det store telt var fyldt med medarbejdere, samarbejdspartnere og særligt indbudte, og der var mellem 500 og 600 under teltdugen, som lyttede til taler fra blandt andet fabriksdirektør Kristian Justesen, CFO Peter Bang og Lars Kahn Rasmussen (søn efter VELUX’ grundlægger).

Fra virksomheden var bydende nødvendigt, at det hedder VELUX-samlingen og ikke et museum. Som Lars Kahn Rasmussen sagde: ”Det er ikke meningen, at VELUX-tanken skal på museum. Den skal være levende og løbende inspirere medarbejdere og kunder.”

Fire chefer og en medarbejderrepræsentant klippede den røde snor og fik som de første en guidet tur rundt i den nye og spændende VELUX-samling. Efter alle havde haft mulighed for at se VELUX-samlingen, var der mulighed for at få noget godt at spise og drikke inde i og udenfor det store telt.

I weekenden er medarbejderne og deres familier inviteret til at se samlingen, samt interesserede fra lokalsamfundet. Fra 1. november vil der være en ugentlig åbningsdag hvor alle interesserede kan komme ind og tage VELUX-samlingen i selvsyn.
kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Hilsen til forårssolen
25. feb 2021