Lego gudstjenesteHvis man har fulgt med i TV 2’s LEGO Master, så har man set præsten i Søvind Troels Bering udfolde sine kreative evner med de elskede klodser. Troels har brugt det at skabe, til at lave et arrangement i Søvind Kirke.

Tekst Jørn Kildall. Fotos Jens Jessen

Lego er et fantastisk legetøj hvor man skabe næsten alt. Sådan lyder det fra sognepræsten som er relativ ny i at arbejde med LEGO på et næsten professionelt niveau.

Troels og menighedsrådet havde inviteret masser af børn og voksne til Søvind, hvor der først var en gudstjeneste som naturligvis handlede om at skabe. Bagefter gik man over i Søvind Kirkehus hvor man fik mad og byggede med LEGO.

- Det at vi er skabt i Guds billede betyder at vi hver især har en flig af det guddommelige i os. Det betyder at når en ”skaber” skaber noget, så kommer der et stykke af sjælen med i det skabte, kunne Troels Bering konstatere.

Planen var at alle skulle skabe sig selv i LEGO og Troels var spændt på om det ville lykkes for de omkring 60 tilmeldte som var mødt op til arrangementet.

Troels Bering er i øjeblikket at se i TV 2’s udsendelse LEGO Masters hvor han og hans kammerat Morten stadig er med i konkurrencen om at blive Danmarks bedste LEGO-byggere.

Den store popularitet betyder også at mange gerne vil i kontakt med og tale med Troels - LEGO-præsten. Hvor langt Troels Bering og hans makker når i udsendelsen ved kun han og vi andre må vente i spænding et stykke tid endnu.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024