Troels Bering

Lokalnyt

Troels Bering gæster Birkebo

19. januar 2023
Medlemmerne af Østbirk og Omegns Pensionistforening få nu muligheden for at opleve kendis-præsten Troels Bering fra Søvind som er en kreativ sognepræst med masser af talent, og senest har man kunnet opleve ham i tv-udsendelserne LEGO Masters.
Lokalnyt

Jul i den gamle Præstegård

2. december 2022
En julekalender som hørespil – find den, hvor du finder dine podcasts. Audiorama lancerer i 2022 en helt ny julekalender, skrevet af sognepræst Troels Bering - instrueret og produceret af Jacob Octavius Jarlskov.
Lokalnyt

Lego gudstjeneste

28. september 2022
Hvis man har fulgt med i TV 2’s LEGO Master, så har man set præsten i Søvind Troels Bering udfolde sine kreative evner med de elskede klodser. Troels har brugt det at skabe, til at lave et arrangement i Søvind Kirke.
Lokalnyt

Præsten hygger sig med flotte modeller

31. august 2022
Præsten i Søvind, Troels Kirk Bering, er en mand som aldrig holder op med at overraske. En otte ugers orlov var et dække. Hans hemmelighed bliver afsløret på dansk tv i begyndelsen af september.
Lokalnyt

Krimimesse med underholdende lokalt indslag

4. april 2022
Årets krimimesse 2022 er overstået og i lokalområdet var indslaget med sognepræst Troels Bering i sit selvskrevne radiodrama: Fortællinger fra Stenbroen, det lokale islæt. Hvis man dømmer efter publikums reaktioner, så ramte løjerne på scenen, på et tørt sted.
Lokalnyt

Lokal filmkunst i Søvind

17. marts 2021
I Søvind huserer sognepræst Troels Bering Kirk som den lokale Steven Spielberg, og laver sjove små videoer i forbindelse med kirkens højtider, da kirkerne også er begrænset i antallet af gæster, må kirken komme ud til menighederne via Internettet.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024