Søvind Kirke

Lokalnyt

Lokal filmkunst i Søvind

17. marts 2021
I Søvind huserer sognepræst Troels Bering Kirk som den lokale Steven Spielberg, og laver sjove små videoer i forbindelse med kirkens højtider, da kirkerne også er begrænset i antallet af gæster, må kirken komme ud til menighederne via Internettet.
Lokalnyt

Smuk Santa Lucia-gudstjeneste i Søvind

14. december 2020
I år er alt meget anderledes og det gælder også for de traditionelle Santa Lucia-gudstjenester med tilhørende optog, som desværre er aflyst i år – men lyset kan vi stadig fejre og det blev gjort flot i Søvind kirke.
Lokalnyt

Sang og musik i Søvind kirke

25. september 2020
Torsdag eftermiddag var den musikalske underholdning flyttet fra Søvind menighedshus og til kirken, så man kunne få plads nok til de fremmødte og kravene til conona-reglerne kunne overholdes.
Lokalnyt

Fyldt kirke ved årets næstsidste sommerstafet i Søvind Kirke

26. august 2019
Årets sommerstafet 2019, hvor 12 landsbykirker nord for Horsens i løbet af 12 uger har inviteret indenfor til fællessang, lokale fortællinger og en forfriskning, afsluttes i denne uge i Østbirk Kirke. Gennem hele sommeren har sommerstafetten fyldt kirkerne til bristepunktet og dannet ramme for lokalt fællesskab, og sommerstafettens besøg i Søvind Kirke i sidste uge var ingen undtagelse.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021