Lions Brædstrup klar til bankospil på PejsegårdenSøndag 5. marts 2023 er der igen bankospil på Hotel Pejsegården. Efter 2 års aflysning på grund af corona er Lions Brædstrup nu igen klar til at afholde sit traditionsrige bankospil, som første gang blev afholdt i 1984.

Vi glæder os meget til at byde velkommen til en masse forventningsfulde bankospillere, og med stor opbakning fra lokale erhvervsdrivende, bliver der masser af sponserede gevinster – store som små - at spille om.

Bankospillet begynder kl. 13.30, og varer ca. 3 timer med en indlagt pause, hvor der er mulighed for at købet lidt at spise og drikke af Hotel Pejsegården. Dørene åbnes allerede kl. 11.30, og bankoudvalget opfordrer til, at man møder i god tid, så man kan få en god plads og få købt lige netop de plader, man mener, der er gevinst på.

Hele overskuddet fra bankospillet går til humanitære formål både lokalt, nationalt og internationalt, hvor Lions Brædstrup lægger stor vægt på, at det primært er lokale formål, der støttes. Lions’ motto er ”Én krone ind er én krone ud”. Der går intet til administration.
 

Lions Brædstrup

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024