Pejsegården

Lokalnyt

Brædstrup Revy tilbage i topform

21. februar 2023
Efter en ufrivillige pause kunne Brædstrup Lokalrevy atter invitere gæster ind på Hotel Pejsegården og servere spiddende og hysterisk morsomme sketches for et særdeles veloplagt publikum som fik topunderholdning og fuld valuta for pengene.
Lokalnyt

Lions Brædstrup klar til bankospil på Pejsegården

20. februar 2023
Søndag 5. marts 2023 er der igen bankospil på Hotel Pejsegården. Efter 2 års aflysning på grund af corona er Lions Brædstrup nu igen klar til at afholde sit traditionsrige bankospil, som første gang blev afholdt i 1984.
Lokalnyt

Afdansningsbal på Pejsen

31. januar 2023
Dans er sjovt. Dans er sundt. Seniordans er for de modne dansere som mødes for at have det sjovt i hinandens selskab og søndag var der afdansningsbal på Hotel Pejsegården i Brædstrup hvor mange af deltagerne fra de tre hold var mødt op.
Lokalnyt

Jubilæum med vennerne

18. oktober 2022
Der var dækket bord til 130 fremmødte på Hotel Pejsegården, da Søndergården og Klovenhøjs Venner fejrede deres 40-års jubilæum med spisning og musik.
Lokalnyt

Nytåret faldt tidligt i 2022

11. oktober 2022
På slaget 14 satte orkesterleder Hans Holm midterskilningen, og jog OBBB på scenen på Hotel Pejsegården. Midterskilningen er med årene blevet lidt bred, men det synes ikke at forstyrre Old Boys Big Bands medlemmer, for de gør, som Hans siger, og snart sad alle på deres pladser med instrumenterne klar.
Lokalnyt

Nytårskoncert med forsinkelse

13. september 2022
Skal der være nytårskoncert? Så lad der være nytårskoncert i oktober! Med en smule forsinkelse inviterer BIF Badminton til deres traditionsrige nytårskoncert på Pejsegården 9. oktober klokken 13 - 17.
Lokalnyt

Sang og dans på Pejsegården

24. marts 2022
Nu skal træbenet luftes og lungerne udvides! Det bliver der rig mulighed for når Ældre Sagen Horsens Nord og Brædstrup inviterer til fest på Pejsegården søndag 3. april.
112

Badehotellets stjerne får revydebut i Brædstrup!

11. marts 2022
Der er lagt op til masser af grin, show og sang, når Joachim Knop flankeret af den garvede skuespiller Sofie Stougaard og Badehotellets stjerne Ulla Vejby går på scenen i dette års Pejseshow, hvor Ulla Vejby får sin revydebut.
Lokalnyt

Stormøde i Brædstrup om oversvømmelser

22. februar 2020
De midt- og østjyske landbrugsforeninger opfordrer alle landmænd, parcelhusejere og sommerhusejere til at deltage i et stormøde: lørdag den 29. februar klokken 13.00 til 16.00 på Hotel Pejsegården i Brædstrup.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024