Loppemarked er sjov, hygge og støtte til et godt formålGedvedhus er vært for et stort loppemarked. Dørene åbner til aktivitetslokalerne og der bliver opsat telte i gårdhaven, hvor folk kan finde skjulte skatte og gøre gode handler.

Af Jørn Kildall

Der vil også være et amerikansk lotteri med mange fine sponsorerede præmier, som besøgende kan prøve lykken med. Det er en fantastisk måde at have det sjovt og potentielt vinde nogle spændende præmier, mens man støtter et godt formål.

For at gøre dagen endnu mere indbydende, vil der blive solgt forfriskninger som øl, vin og sodavand samt lækre retter, herunder kartoffelsalat med pølser og frikadeller. Besøgende kan også nyde en kop kaffe og kage, mens de udforsker de forskellige stande og finder unikke genstande.
 

Overskuddet går til aktiviteter for beboerne

Overskuddet fra loppemarkedet går ubeskåret til fordel for Gedvedhus' beboere og brugere af aktivitetscenteret. Det er en fantastisk mulighed for at støtte det lokale samfund og gøre en forskel for dem, der nyder godt af aktivitetscenterets faciliteter og programmer.

Hvis du har nogle lopper, du ønsker at donere, bedes du kontakte Henning (tlf. 4028 7430), Ejlif (tlf. 2883 4759) eller Gitte (tlf. 6111 9533) senest den 8. maj 2023. Bemærk, at møbler ikke modtages som donationer.

Centerrådet Gedvedhus takker på forhånd for din støtte og opfordrer alle til at benytte parkeringspladsen bag Gedvedhus. Derudover vil Egnsarkivet være åbent fra kl. 10 til 15 for dem, der er interesserede i at udforske områdets historie og kulturarv.

Kom og tilbring en dejlig dag i Gedved, hvor du kan finde skjulte skatte, nyde lækker mad og drikke, og støtte et godt formål. Det er en perfekt måde at tilbringe en søndag og samtidig gøre en forskel i lokalsamfundet.

Dato: 14. maj, kl. 10-15
Sted: Kirkevej 5, Gedved
Indgang fra bagsiden, hvor der er p-pladser

 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024