Lun Nordjysk troubadour besøger GjesingNu får du muligheden for at opleve den lune Nordjyde Søren Krogh sammen med Janus Bechmann i Gjesing Forsamlingshus i en koncert under overskriften; Humor, musik og anekdoter.

Koncerten i Gjesing Forsamlingshus er en af flere koncerter som Skanderborg kommune står bag i efteråret, som de kalder Liv i forsamlingshusene.

Søren Krogh er en erfaren herre med masser af år på bagen som professionel musiker og fortæller. Hvis man husker orkesteret Dalton med Lars Lilholt, Johnny Madsen og Allan Olsen som huserede for år tilbage – så er Søren Krogh af flere blevet kaldt for den fjerde Dalton, da hans musikalske stil og lune, tørre Nordjyske humor ville passe fint ind i det Daltonske trekløver.

Søren Krogh og hans band formår at fange publikum med en skøn blanding af iørefaldende sange og underfundige fortællinger med herlig underspillet jysk humor - han formår at fortælle i et sprog og i nogle billeder så man som tilhører ser hele historien som en film for sig. Mange tidligere gæster har fortalt at Søren Krogh er en rigtig god live-oplevelse.

Det er 9. gang Gjesing Forsamlingshus deltager i kommunens arrangementer og de glæder sig til at få forsamlingshuset fyldt med glade koncertgæster.

Søren Kroghs musikalske makker Janus Bechmann er med som wingman og bakker op med guitar, dobro og kor.

Koncerten afholdes i Gjesing Forsamlingshus 9. oktober klokken 18 og man kan tilmelde sig på forsamlingshusets hjemmeside. www.gjesingforsamlingshus.dk/aktiviteter
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021