Mandemonopol i fin formOnsdag den 2. juni kunne kirkehuset ved Hansted kirke igen slå dørene op til Mandemonopolet, hvor mænd mødes til hyggesnak, god mad og festlige aktiviteter. 

Af sognepræst Søren N.F. Jensen

Denne første gang efter genåbningen af samfundet var det ikke kun dørene som slog op, mandemonopolet skulle også slå ud, da Hans Jørgen Poulsen fra Hansted golfklub lærte os udslagningens grundprincipper. Enkelte havde et forspring og kunne demonstrere en fin form. Andre var nybegyndere, hvilket gjorde det klart at golf ikke bare minigolf med større køller. Øvelse gør som bekendt mester, og selv præsten nåede at ramme en kugle, inden selskabet for alvor trængte til kaffe for at få svingarmen til at falde ro.

En hyrde i fåreklæder

Man siger, at en præst også er en slags hyrde – til mandemonopolet var hyrden kommet i fåreklæder, da flæskestegen skulle skæres. Hyrden blev bakket op af Finn Olsen, Carl Oluf Madsen og Søren Christensen fra menighedsrådet i en gylden kvartet ved buffeten, så maden blev serveret efter alle sikkerhedsforskrifter. Sikkerheden var dog ikke det store problem, da samtlige deltager var vaccineret – på nær præsten, selvfølgelig, som er så ung så ung…

Til mandemonopolet skal hører et godt måltid og dagens menu stod på en fremragende omgang flæskesteg fra Hansted-Egebjerg forsamlingshus. Mør steg og slagterbolcher var lige det, der skulle til for at få sigtekornet indstillet og snakken til at flyde frit. 

En god begyndelse på en ny normal

Aktiviteterne ved kirken har været minimale siden efteråret, men nu begynder det at lysne, og mandemonopolet tør godt allerede nu sætte datoen for næste møde: nemlig den 6. september kl. 18:30 i kirkehuset, hvor vi regner med at klemme de sidste dråber ud af grillsæsonen. Vi er dog endnu engang nødsaget til at sætte prisen på mandemopolet op, så det fremadrettet koster 100 kr. at deltage – dette gør vi for at kunne støtte have råd til også en gang imellem at kunne spendere med god samvittighed på ekstra god mad, et særligt foredrag eller noget helt tredje. Sæt allerede kryds nu. Mandemonopolet har slået ud og ser frem til at forbedre formen!

Lignende artikler

Søren Nordtorp Frost Jensen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021