Masser af lopper i SattrupI Sattrup har man fået en fremragende idé – at lave et loppemarked hvor næsten alle husstande i landsbyen deltager. Idéen blev til virkelighed lørdag og ved næste alle husene var der loppeboder og udvalget af lopper var udsøgt, intet mindre.

På vejene som omkranser Sattrup ”Centrum”; Smedevej, Sattrupvej og Stenbjergvej, samt Kirstinelunden, var der boder ud til vejen. Det fine vejr havde lokker mange nysgerrige til og det var tæt på at være svært med at finde et sted at parkere.

Under mottoet ”Sattrup – Fælles og hver for sig”, var der taget initiativet til loppeoprydningsmarked. Mange af dem avisen talte med kunne melde om stor interesse og om god gang i ”butikken”. Mange havde fundet virkelig gode effekter frem og priserne var rimelige, så kunderne fik fyldt poser, kasser og armene med de gode varer.

Gustav K. Andersen som var en af bagmændene, kunne med et stort smil fortælle at arrangementet var en stor succes og at man allerede nu var i overvejelser om at gentage loppemarkedet for hele Sattrup igen på et senere tidspunkt.

Kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Lignende artikler

Jørn Kildall