Mindeord

Lokalnyt

Nekrolog: Dorte Bragt

4. januar 2024
Det er med stor sorg, at vi må skrive disse mindeord om Dorte Bragt, som pludseligt er gået bort. Dorte blev 70 år, meget frisk og stadig for ung til at forlade arbejdet. Dortes stilfærdige, hjertelige og omsorgsfulde væsen vil blive savnet, såvel i familien som hos de mange der har haft gavn af at kende Dorte som ven, kollega eller lærer.
Lokalnyt

Mindeord om Vagn Vejen Petersen

18. oktober 2022
Tidligere borgmester i Brædstrup Kommune og mangeårigt medlem af Vejle Amtsråd, Vagn Vejen Petersen, er afgået ved døden i en alder af 90 år.
Lokalnyt

Mindeord om Michael Antitsch Mortensen

10. februar 2022
Det var med meget stor sorg, jeg modtog meddelelsen om, at Michael Mortensen var død – blot 49 år gammel. Og mine mest dybfølte og varme tanker går til familien, der har mistet en ægtefælle, en far, en søn og en bror.
Lokalnyt

Mindeord om Ole Pilgaard

21. september 2021
Det var med stor sorg, at jeg modtog meddelelsen om, at tidligere medlem af Horsens Byråd, Ole Pilgaard, var pludselig død, 78 år.
Lokalnyt

Nekrolog over Knud Ankjær Pedersen

20. august 2021
Knud er ikke hos os længere. Efter lang tids sygdom forlod han denne verden den 19. august 2021 og med hele familien omkring sig sov han stille ind, 65 år gammel.
Lokalnyt

Nekrolog: Preben Egeholt død

4. juni 2021
I 1969, nærmere betegnet 1. søndag i advent, begyndte den unge 19-årig seminarist, Preben Egeholt, som kirkesanger i Tolstrup kirke. Han var blevet anbefalet af nogle seminarielærere, der kendte hans evner som sanger. Hvor længe kunne hans karriere som kirkesanger mon vare? Vel kun til han skulle på græs eller fik et lærerkald et eller andet sted ude i landet. Det varede i hvert fald til sommeren efter, for i 1970 blev han også ansat som kirkesanger i Kattrup kirke.
Lokalnyt

Mindeord over Preben Egeholt

4. juni 2021
Jens Glavind har på vegne af Østbirk Borgerforening skrevet følgende om Preben Egeholt, der forleden døde i en alder af 70 år:
Lokalnyt

Mindeord over Preben Egeholt, Østbirk

3. juni 2021
Et meget aktivt liv er slut: Preben Egeholt er død, 70 år gammel. I Kattrup og Tolstrup sogne har Preben været kirkesanger i over 50 år. Utallige er de gudstjenester, bryllupper, begravelser og andre kirkelige handlinger, hvor Prebens smukke tenor har lydt.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023