Morten Østergaards stedfortræder Susan Kronborg genvalgtSusan Kronborg (R) er genvalgt som Folketingskandidat

Susan Kronborg er ved generalforsamling i opstillingskredsen Skanderborg, Odder og Samsø netop blevet genvalgt som folketingskandidat.

Ved generalforsamling i Radikale Venstres opstillingskreds Skanderborg, Odder og Samsø er folketingspolitikeren Susan Kronborg netop blevet genvalgt som kredsens folketingskandidat.

Ved seneste folketingsvalg blev Susan Kronborg med sit personlige stemmetal i Østjylland, 1. suppleant for Radikale Venstre og efter Morten Østergaard sidste år trak sig som partiets politiske leder, blev hun derfor indkaldt til Folketinget.

Susan Kronborg er partiets indfødsretsordfører og fiskeriordfører. Det er to ordførerskaber, hun sætter pris på, fordi det er vigtige ordførerskaber, hvor beslutningerne har store konsekvenser for samfundet og ikke mindst de involverede.

Susan Kronborg kæmper for at forbyde bundtrawl i 30 pct. af vores farvand, da bundtrawl frigiver CO2 svarende til den samlede flytrafik.

Susan Kronborg markerer sig også i kampen for at tvangsanbragte børn af udenlandske forældre får rettidig hjælp til at overholde frister for statsborgerskab. Desværre er kommunerne ikke altid helt spidse på reglerne og det er set at et barn er endt i et udrejsecenter på grund af manglende rettidig omhu.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021