Museumsjul på Stjernholm i weekenden(privatfoto)

Nu kommer igen den dejlige juletid. Start årets jul på museumsgården Stjernholm, her vækkes minder om julen på den gode gamle måde.

Lørdag den 27. og søndag den 28. november åbnes Museet Stjernholm, og der bliver mulighed for at erhverve sig en adventskrans, en juledekoration eller købe gran og pynt så man selv kan lave en.

Mens klavertoner strømmer ud fra stuehuset og blander sig med dufte af brændte mandler og klejner, der er lavet på det gamle komfur, kan du gå fra bod til bod og finde det, som skal sætte din egen jul i perspektiv. Frem for alt kan man ikke undgå at tage den helt rigtige julestemning med hjem.

I stuen kan du møde et pyntet juletræ, som det så ud for længe siden.

Rundt på gården vil der være liv i de mange boder og der bliver mulighed for at lave indkøb til julen, lige fra nisser, dekorationer, julesmåkager, stearinlys, honning, smykker, engle og meget, meget mere.

Der vil være en julekonkurrence for børn i alle aldre. Cafeen byder på varme og hygge, kaffe og the, duftende æbleskiver, gløgg og nybagte vafler. Her vil snakken bølge og venner mødes.

I Museumsbutikken kan du købe gamle klippeark, glansbilleder, gode biler til drengene, nipsenåle og gaver til hele familien. Du kan også købe lokalhistoriske bøger, og Hjemstavnsforeningens nye årsskrift.

Vær med til at starte egnens jul 2021 på Museumsgården Stjernholm, Skanderborgvej 1, Nim, 8740 Brædstrup, lørdag 27. og søndag 28. november fra kl. 11 – 16.

PS: der skal kunne fremvises Coronapas eller negativ test ved indgangen, mundbind er frivillig.

Der tages forbehold for ændringer af restriktioner. Pas godt på hinanden
 

(privatfoto)

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023