Museum

Lokalnyt

Store æbledag på Gårdmuseet Stjernholm

24. september 2022
Så sker der igen noget på Gårdmuseet Stjernholm og denne gang er det ”Store æbledag”, hvor sommerens høst af æbler skal behandles, så der er forråd til vinterens komme.
Lokalnyt

Store æbledag på Gårdmuseet Stjernholm

24. september 2021
Også gårdmuseet Stjernholm har været igennem Coronaen, så derfor har der været lukket for større arrangementer, men nu kommer vi stærk tilbage, så næste store arrangement bliver ”Store æbledag”, hvor sommerens høst af æbler skal behandles, så der er et forråd til vinterens komme.
Lokalnyt

Skjulte spor og hemmelige koder på Fængselsmuseet

19. juni 2021
I sommerferien åbner Fængselsmuseet for en ny familieaktivitet, hvor børn og deres forældre kan gå på jagt i det gamle fængsel efter skjulte spor og løse kryptiske koder. Samtidig er billetprisen sat ned til det halve.
Lokalnyt

Sportsmuseum er blevet ejerløs.

18. juni 2021
Med lukningen af Sport Horsens står Horsens Idrætsarkiv uden ejere. Derfor søger idrætsarkivets frivillige nu hjælp udefra. Det sker ved at søge dannet en forening med det formål at drive arkivet.
Lokalnyt

Halv pris på museerne i Horsens

15. juni 2021
Lokalt initiativ skal sikre aktivitet og fortsat høj kendskabsgrad til museerne i Horsens oven på en lang periode med nedlukning og Covid-19 restriktioner.
Lokalnyt

Nye fortællinger på Fængselsmuseet

23. maj 2021
Blev tugthusfanger brugt som billig arbejdskraft? Er det rigtigt, at de indsatte lavede tøjklemmer? På fængselsmuseets nye guidede rundvisning kan du få styr på myter og fakta om arbejdslivet bag murene - og høre om dramatiske flugter, hvor arbejdspladserne ofte blev udnyttet til kreative hjælpemidler.
Lokalnyt

Bedsteforældredag på Glud Museum

9. maj 2021
Fredag d. 14. maj kl. 10-16 er der Bedsteforældredag på Glud Museum. Det betyder, at alle bedste- og oldeforældre kommer gratis ind på museet, hvis de tager deres børne- eller oldebørn med – Børn og unge under 18 år har altid gratis adgang til Glud Museum.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024