Når efterårets toner møder tusindårs traditionerGudenå Folkekor. (Privatfoto)

I Yding Kirke flettes århundreders troskab med Gudenå Folkekors efterårsresonans. En aften med musik, fællesskab og overraskelser venter!

Af Jørn Kildall

Efteråret er tiden, hvor naturen bærer frugt. På samme vis vil Yding Kirke bære vidnesbyrd om en samling af stemmer, der hylder efteråret i fællesskab. For Gudenå Folkekor, med rødder i Brædstrup, er netop den kirkelige ramme et symbol på sammenhængen mellem fortid og nutid.

44 års fællesskab og en levedygtig passion

Under Jørn Bendixens kyndige ledelse, har koret forvandlet sig gennem årtierne. De har sunget sig ind i hjerterne på mange. Og nu er turen kommet til Yding Kirke.

Når høsten møder hjertevarme

Høstgudstjenesten, styret af sognepræst Mette Bock, lover at være en blanding af taknemmelighed, håb og fællesskab. Hvor ordene slutter, begynder musikken. En symbiose af stemninger, hvor både sange og salmer vil vise vejen.

Efter gudstjenesten: En skål for samvær

Menighedsrådet tager tråden op og inviterer alle til at fortsætte aftenen. Og hvad bedre måde at afrunde en højtidelig aften på end med et glas vin og en lækker kage?

I Yding Kirke er efteråret mere end blot en årstid. Det er en tid til refleksion, fornyelse og forbindelse. Gennem musik, sang og samvær vil aftenen den 24. september kl. 19 blive et minde, der varer ved. Så lad os samles og fejre høsten, musikken og fællesskabet sammen!
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023