Når vandet synger: Jordens hemmelige melodiDyk ned i Jordens mysterier gennem kraftfulde fortællinger, bevægende folkemusik og en rejse gennem tid og krop – alt sammen pakket ind i den nordiske kulturarv.

Af Jørn Kildall

Vi er blevet fortalt skabelsesberetninger i tusinder af år. Gennem ord og toner søger vi forbindelse til vores begyndelse. Forestillingen 'Jorden – Dengang kunne Vand brænde' fanger essensen af dette søgen.

Naturens rytmer

Dansen, trampet og tonen. Når vi lytter til folkemusikken, hører vi ikke kun toner. Vi hører Jordens hjerteslag. I denne forestilling bliver musikken vores guide, der fører os dybere ind i Jordens fortid.

Inspiration fra Nordens Hjerte

Nordens rige skabelsesberetninger og videnskabelige undersøgelser væver sig ind i denne forestillings dna. Når traditionelle sange fra Zap Mama, Sting og Bach fusioneres, skabes en tidløs atmosfære.

Koreatrets magi

Boreas Teatret har skabt en helt unik teaterform. Kombinationen af korsang, fysisk teater og litteratur skaber en dybtfølt og overbevisende fortælling. I 16 år har de udforsket denne form, og 'Jorden – Dengang kunne Vand brænde' er den seneste perle i rækken.

Deltag i rejsen

Vil du også være en del af denne magiske oplevelse? Sæt kryds i kalenderen søndag den 24. september kl. 15.30 i Gedved Kultur og Medborgerhus. 12 talentfulde sangere, skuespillere og musikere venter på at tage dig med på en uforglemmelig rejse.

Afslutning:

Denne forestilling er mere end blot en teateroplevelse; den er en hyldest til vores jord og de fortællinger, vi deler. Gennem musik, dans og ord inviteres du til at reflektere over Jordens tilblivelse og menneskets plads i det store billede. Don't miss out!
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024