New Orleans møder SattrupVi er mange der savner oplevelser sammen med andre, og vi må også erkende at vores lille forsamlingshus i Sattrup trænger til at komme godt i gang igen oven på Corona nedlukningen.

Derfor skal vi have gang i huset igen. Så lørdag 6. november kommer Jazz Five til Sattrup forsamlingshus og spreder god stemning i overmål.

Jazz er nyt i Sattrup, men med tanke på den succes man oplever i vores nærområde med jazz og blues arrangementer, så tager vi chancen.

Jazz Five tager sit publikum til nutidens New Orleans og leverer et unikt show med funky 2nd line grooves, blues, shuffle og jazz’n’roll.

Jazz Five blevet grundlagt i 1996 og har siden spillet over 1000 koncerter lige fra British Columbia over Bornholm til Sydkorea i 2013. Hvad enten der er tale om festivaler, jazzklubber eller andre spillesteder, udstråler bandet altid overvældende spilleglæde. Som en storswingende og sveddryppende festmaskine, inviterer Jazz Five lytteren med til Mardi Gras i New Orleans og leverer et show i topklasse. 

Med to saxer i front, energisk rytmegruppe, stærkt overophedet blues piano og syngende trommeslager, giver Jazz Five alt de har med en indlevelse og overbevisning man sjældent ser.

For at få hele stemningen med, er arrangementet med spisning der skal lede tankerne hen imod sydstaterne. Menuen leveres af Amalielund Mad og består bla.af, Texas style Brisket, Southern fried chicken samt en masse tilbehør.

Bestilling og betaling kun forud til Henrik. Pris inkl. Spisning kr. 250,-

Vi har kun 100 pladser, så skynd dig. Ring eller send en sms på telefon: 21 24 97 71

Vel mødt til en festlig aften. 
Se mere på husets hjemmeside: www.forsamlingshus.sattruplandsbyen.dk
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021