Nye lejeboliger i Tebstrup på vejByrådet i Skanderborg har godkendt, at Skanderborg Andelsboligforening køber jord i Tebstrup til nye lejeboliger.

Helt fra etableringen af Ejer Bjerges lokalråd har det været en høj prioritet at skaffe et større og mere varieret udbud af boliger i området og dermed opnå den vækst i indbyggertal, som kan styrke Landsbyordningen, foreningerne og Dagli’ Brugsen.

Samarbejdet har båret frugt

Vi er nu gennem et samarbejde med Skanderborg Andelsboligforening (SAB) nået et godt skridt videre: Skanderborg Byråd har godkendt, at SAB kan købe et stykke jord i Tebstrup med henblik på opførelse af cirka 20 lejeboliger.

Direktøren for Skanderborg Andelsboligforening, Erling Weber Jensen siger:

"Samarbejdet mellem Ejer Bjerge og SAB viser med al tydelighed, at når man har en god sag og man samler kræfterne, så er kommunen også lydhør. Vi glæder os meget til at kunne tilbyde flere almene boliger i Tebstrup ud over de 15 boliger, vi allerede har i dag."

Det betyder ikke, at vi nu ved, hvornår byggeriet kan gå i gang. Starten afhænger nemlig af en prioritering, fordi kommunen skal yde et grundtilskud til byggeri af almennyttige boliger, og den finansiering skal indgå i en rækkefølgeplan. Men - første skridt er taget.

Til glæde for ældre, enlige og børnefamilier

Formanden for Ejer Bjerges lokalråd, Morten Rose Vilholm siger:

"Det er et meget væsentligt skridt, der hermed er taget. Det betyder, at det indenfor en overskuelig årrække vil være muligt at indfri et stort ønske om at kunne tilbyde flere lejeboliger i Tebstrup til for eksempel ældre, enlige og børnefamilier, der gerne vil blive i området samt til tilflyttere, der vil opleve glæden ved at bo i et mindre samfund uden at skulle binde sig hårdt økonomisk".

Grunden, som SAB har købt, ligger på den sydvendte skråning ovenfor Tebstrup Parkvej og vest for stien, der løber langs området Højtoftevej.
 

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021