Nytåret faldt tidligt i 2022(Foto Jørn Kildall)

På slaget 14 satte orkesterleder Hans Holm midterskilningen, og jog OBBB på scenen på Hotel Pejsegården. Midterskilningen er med årene blevet lidt bred, men det synes ikke at forstyrre Old Boys Big Bands medlemmer, for de gør, som Hans siger, og snart sad alle på deres pladser med instrumenterne klar.

I salen foran dem sad omkring 200 forventningsfulde koncertgængere og nød buffeten, og for god ordens skyld erklærede Hans Holm er, at det er i orden at hente og spise ved bordene under koncerten, men højlydt smasken så man sig helst frabedt for.

(Foto Jørn Kildall)

OBBB lagde ud med et nummer fra jazzens guldalder efterfulgt af et par numre med Mills Brothers og Andrews Sisters – ja ikke de rigtige, men nogen der lød ligedan, også selvom de rigtige Andrews Sisters nok ikke lige havde en sang på dansk, der hedder ”hvad skal vi med mænd?” Godt lød det i hvert fald og publikum kvitterede.

At det var en nytårskoncert, havde Kaja Brüel og Ole Kibsgaard taget meget bogstaveligt, for de lagde ud med ”Baby it’s cold Outside”. Publikum tilgav fuldt ud, at de var lidt ude af trit med årstiderne, og bakkede op med stort bifald.

(Foto Jørn Kildall)

Koncerten forløb til publikums store tilfredshed, og der blev fra manges side udtrykt stor forventning til en nytårskoncert allerede igen til januar.

pebo


Se flere fotos på vores side...

(Foto Jørn Kildall)

pebo

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023