Nytårskoncert med forsinkelse



(pressefoto)

Skal der være nytårskoncert? Så lad der være nytårskoncert i oktober! Med en smule forsinkelse inviterer BIF Badminton til deres traditionsrige nytårskoncert på Pejsegården 9. oktober klokken 13 - 17.

Af Jørn Kildall. Pressefoto.

BIF Badminton har afholdt en del nytårskoncerter, men de sidste par år har været en udfordring for foreningen og Ellinor Weisbjerg som er en af arrangørerne, fortæller at man ikke havde nerverne til at gennemføre efter nytår, da man ikke vidste om landet atter blev nedlukket. Men nu er det tid til at gøre klar til 12. udgave af slagsen.

Gæsterne kommer langvejsfra

De flotte nytårskoncerter er populære og man ved at gæsterne kommer langvejs fra for at opleve den særlige stemning ved koncerten på Pejsegården.

Det er Hans Holm som står i spidsen for OBBB Bigband som møder op ca. 30 mænd og kvinder. OBBB står for Old Boys Big Band som var været på banen siden 1995 og har masser af spilleerfaring. Big Bandet skal selvfølgelig have et par solister i front og i bliver det Kaya Brüel og Ole Kibsgaard som er kendt af de fleste.

Det er muligt at købe billetter til koncerter hos Pejsegården allerede nu.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024