Odder og Dansk Byggeri har haft det årlige dialogmødeFoto: Anders Bach

Dansk Byggeri Østjylland, Odder Tømrermesterforening og Odder Kommune har drøftet forskellige bygge- og anlægsemner på det årlige dialogmøde 

Repræsentanter fra Dansk Byggeri Østjylland, Odder Tømrermesterforening og Odder Kommune har netop været samlet til det årlige dialog- og opfølgningsmøde. Alle parter lægger stor vægt på den tætte kontakt, som skal være med til at skabe gode forhold for de lokale virksomheder i byggebranchen.
- Vi er tilfredse med den gode dialog og samarbejdet og ikke mindst med den direkte kontakt, som kommune og borgmester har til de lokale virksomheder. Vi er glade for, at vi i år har aftalt at få afholdt et sommermøde for branchens virksomheder, hvor virksomhederne bl.a. vil kunne høre om den nye digitale byggesagsbehandling og de forbedrede åbningstider på genbrugspladserne i kommunen. Desuden vil virksomhederne få at vide, hvordan man kan komme i betragtning til opgaver for kommunen og ikke mindst en guide i, hvordan man kan følge med i de kommunale udbud, siger formand for Dansk Byggeri Østjylland Michael Ancher.
Han deltog i mødet på Odder Rådhus sammen med formanden for Odder Tømrermesterforening, Bent Jochumsen, samt Peder Skipper, der også er fra Tømrermesterforeningen.
På mødet blev der også drøftet emner som udbudspolitik og sikkerhedsstillelse, og der vil blive arbejdet videre med en partnerskabsaftale. Branchens repræsentanter gav en status for bygge- og anlægsbranchen i Odder og i Østjylland. Fra begge sider er der store forventninger til arbejdet i Business Region Aarhus herunder ønsket om og behovet for at få truffet en hurtig politisk beslutning om udvidelse af E45.
På mødet informerede borgmester Uffe Jensen om de kommende kommunale bygge- og anlægsprojekter i kommunen. Parterne aftalte, at der til efteråret, når budgettet er på plads, vil blive afholdt et informationsmøde for hele branchen om de kommunale udbud i 2016.
Borgmester Uffe Jensen sætter også stor pris på dagens møde med Dansk Byggeri og på de positive relationer til erhvervslivet.
- Fra kommunens side prioriterer vi den tætte kontakt med virksomhederne højt. Det sker bl.a. ved at holde disse møder, men også i den jævnlige kontakt mellem kommunen og virksomhederne. Det handler om at skabe de bedst mulige forhold for erhvervslivet og dermed også medvirke til at skabe arbejdspladser og uddannelsesmuligheder for vores borgere, siger borgmesteren.
Begge parter ser frem til at fortsætte og udbygge de gode relationer mellem kommunen, de lokale bygge- og anlægsvirksomheder og Dansk Byggeri.

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021