ØIF Cykelafdeling kickstarter sæsonen med succes(Foto Jørn Kildall)

ØIF Cykelafdeling havde en vellykket sæsonstart, hvor både nye og gamle medlemmer mødtes for at begynde træningen. Foreningen kan prale af 25 til 30 medlemmer, herunder ti nye ansigter, hvilket glæder formanden. Selvom medlemstallet ikke er på niveau med tidligere år, hvor der var dobbelt så mange medlemmer, er der stadig optimisme i klubben.

Tekst og fotos Jørn Kildall

Det gamle kaffehold er ikke længere en del af cykelafdelingen, men formand Martin Bentsen mener, at pensionisterne måske har for travlt med andre aktiviteter i idrætsforeningen til at deltage i cykelsport.

Træningstiderne for ØIF Cykelafdeling er mandag og onsdag kl. 17.30 og lørdag kl. 10. Fra den 1. maj flyttes træningstidspunktet til kl. 18.00. Hvis vejret er dårligt, vil træningen blive flyttet til spinningcykler i hallen.

Afdelingen består udelukkende af mænd, og der er et ønske om at få flere kvinder med i klubben. Martin Bentsen orienterede medlemmerne om uændret kontingent og de tre cykelhold i afdelingen. Det "lille" hold kører højst 30 km i et roligt tempo, mens de to øvrige hold kører hurtigere, med gennemsnitlige hastigheder på henholdsvis 25 km/t og 30 km/t.
 

(Foto Jørn Kildall)

Ved sæsonstarten mødtes 15 medlemmer til kaffe og rundstykker, inden de begav sig ud på årets første fælles cykeltur. Vejret var perfekt til cykling med solskin og svag vind. Efter turen så cyklisterne frem til at slappe af i sofaen og se forårsklassikeren Flandern Rundt på TV samme eftermiddag.

ØIF Cykelafdelings succesfulde sæsonstart lover godt for resten af sæsonen og viser, at cykelsporten fortsat har en plads i lokalområdet.
 

(Foto Jørn Kildall)

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023