Ørting: Varme og julehygge i galleriet hos DortheI den gamle stationsbygning i Ørting ligger Dorthe Bents galleri, havde åbent med julehygge og flot glaskunst og malerier. I år havde hun Ulla Dræby er gæsteudstiller og hun arbejder med drivtømmer i sine skulpturer.

Når man kører ind på pladsen foran den gamle bygning, tager galleriet mod sine gæster med et ildfad med hyggelige flammer en kold november dag hvor temperaturen ikke er langt fra frysepunktet. Der er også pyntet op med grangrene hvor små fine julelys skinner på gæsterne.

Der er hyggeligt i den gamle bygning og det første man bemærker udover Dorthe Bents farvestrålende glaskunst, er brændeovnen som står lige indenfor døren og den sørger for at fjerne den værste kulde fra overtøjet.

Der er masser af kunst at se på og de gæster som besøger Galleriet mens avisen er på besøg, køber alle lækre kunstgenstande som skal bruge til julegaver eller som personlig gave hvem til væggen eller hylden.

Dorthe Bent gør opmærksom på, at hun har åbent hver torsdag og fredag 13-17, samt weekenden 8. -9. december fra klokken 10 til 15. Inden avisen igen begiver sig ud på landevejen, bliver der lige tid til et stykke juleknas til at styrke sig på til turen.

Kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021