Julehjælp til 20 familier i ØstbirkDreng med julegave (arkivfoto)

Ingen kan alt – men alle kan vi lidt – og sammen sikken det vi kan! 20 familier i Østbirk har søgt om julehjælp og alle vil få julehjælp.

Jeg er præst det bedste sted på jord. Hvor er det rart at være et sted hvor folk er så tjenstvillige. Alle er bare med på at være den barmhjertige samaritaner på hver deres måde. Derfor kan jeg med glæde meddele at enhver, der har søgt Østbirk Kirke/præst Lone Buhl om julehjælp vil få julehjælp.

Brugsen Østbirk har sponsoreret ti juleposer med julemad og drikke. Netto Østbirk har sponsoreret gode sager til at supplere i poserne. Logen ”De 9 forenede Hjerter” i Horsens har sponsoreret ti juleposer med alt til juleaften. Strikkedamerne i Østbirk Præstegård har sponsoreret et større beløb og et væld af folk har sendt beløb via Mobile Pay eller været forbi præsten med gavekort til henholdsvis Brugsen eller Netto. Andre igen har været forbi Præstegården med gode legesager.

De familier, der har søgt om julehjælp har fået besked – men står du selv og ikke har penge til at holde jul for – eller kender du nogen, der mangler - så hjælp dem med at sende en mail til sognepræst Lone Buhl: lop@km.dk så finder vi ud af det.
 

Lignende artikler

Lone Buhl Pedersen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024