Østbirk Avis lancerer nyt og moderne kalendersystem for lokale arrangementer(Screenshot)

Østbirk Avis tager et skridt ind i fremtiden ved at opdatere vores kalendersystem og tilbyde læserne en mere moderne og brugervenlig måde at finde arrangementer i lokalområdet. Vi har indledt et samarbejde med kulturformidleren kultunaut.dk, som er Danmarks største udbyder af elektroniske kalendere, og avisen er klar til at bringe lokalinformation direkte til dig på en smartere måde.

Af Jørn Kildall 

Det nye kalendersystem på avisens hjemmeside gør det nemt for læserne at sortere og filtrere resultaterne og finde præcis de arrangementer, de søger. Du kan vælge, hvilket tidsrum du ønsker at søge arrangementer i, og der er flere kategorier, så du nemt kan finde det, du er interesseret i, såsom teaterforestillinger eller gudstjenester.

Med brugen af kultunaut.dk kan læserne selv indtaste arrangementer og hvis de er i avisens dækningsområde, kommer de automatisk frem på hjemmesiden www.oestbirk-avis.dk/kalender

Den nye kalenderfunktion erstatter den tidligere gudstjenesteliste på hjemmesiden, men gør det nemmere at søge efter gudstjenester og få et overblik over, hvad der sker inden for kirkelige aktiviteter. Selvom den digitale kalender nu er blevet opdateret, ændrer avisens trykte kalendere sig ikke og forbliver som de hele tiden har været – ikke alle læsere benytter internettet, og Østbirk Avis ønsker at imødekomme alles behov.

For at udforske den nye kalender og holde dig opdateret omkring lokale arrangementer, besøg Østbirk Avis' hjemmeside på www.oestbirk-avis.dk/kalender. Med dette brugervenlige kalendersystem kan du nemt finde og deltage i de arrangementer, der interesserer dig og bidrage til det lokale kulturliv.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024