Østbirk kan snart få brug for hal 3ØIF formand, Jens Norup Simonsen

Østbirk Idrætsforening er stort set tilfreds med de faciliteter, foreningen råder over i dag. Men udviklingen i byen kan betyde, at der snart kan blive brug for endnu flere indendørs faciliteter.

Det sagde formanden, Jens Norup Simonsen, i sin beretning, hvor Corona og økonomi fyldte meget.

”Men 2020 handlede heldigvis ikke kun om Corona og økonomi. Blandt andet kan jeg nævne, at det også var i 2020 at vi fik en ny og langt mere brugervenlig hjemmeside og det var også i 2020, at Horsens Kommune valgte at anlægge en kunstgræsbane på Østbirk Stadion, hvilket er helt fantastisk. Alt i alt er vi ret godt kørende, hvad angår faciliteter,” sagde Jens Norup Simonsen i sin beretning.

”Men det er jo så også sådan, at meget ofte kræver mere. Vi bor i et vækstområde, og man må forvente, at endnu flere især børnefamilier rykker mod Østbirkområdet. Hastigheden af salget af grunde i byens nyeste udstykning kombineret med, at Velux’ udviklingsaktiviteter samles i Østbirk, indikerer, at det godt kan blive tilfældet. 

Det er nemt at forestille sig, at flere borgere i Østbirk også kan betyde flere medlemmer i ØIF, og det er vel kun et spørgsmål om tid, inden vi får brug for f.eks. en hal 3 eller i det mindste en multisal,” sagde ØIF-formanden.

6 genvalg og 1 nyvalg

Generalforsamlingen var udsat fra marts måned på grund af Coronaen, og 41 medlemmer havde valgt at deltage i mødet, der sluttede med et traktement og socialt samvær.

Der var to genvalg til bestyrelsen. Kirsten Nørgaard blev genvalg til kassererposten og Jonas Wittrup Jensen blev genvalg til bestyrelsen. Hanne Nielsen blev nyvalg, idet hun afløser Gudrun Andreasen, der ikke ønskede genvalg.

Også suppleanterne Thora Sørensen og Poul Sørensen samt revisorerne Claus Elley og Fleming Sandvad blev genvalgt.
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021