Østbirk Skole

Lokalnyt

Østbirk Skole afslører inspirerende kunstprojekt

2. maj 2023
Østbirk Skole har netop afsløret deres nyeste kunstprojekt, et engagerende samarbejde mellem 6. klasserne og kunstnerne Simon og Mette Damsgaard Nielsen. Kunstprojektet præsenterer en række inspirerende personligheder, som nu hænger på væggene.
Lokalnyt

Natur/teknologilærer Iben Leth Jensen modtager prestigefyldt pris

3. april 2023
Østbirk Skole i Østjylland har grund til at fejre, da natur/teknologilærer Iben Leth Jensen vinder Novo Nordisk Fondens Natur- og Teknologilærerpris 2023 Vest. Prisen gives til Iben for hendes enestående engagement og faglighed i naturfagsundervisningen samt hendes evne til at inspirere og motivere elever og kolleger.
Lokalnyt

Østbirk-elever på Erasmus+ tur til Friedberg

7. november 2022
Østbirk skole blev i 2019 godkendt til at deltage i et Erasmus+ projektet kaldet “The planet needs you”. Erasmus+ handler om at styrke samarbejdet mellem forskellige videregående uddannelsesinstitutioner i forskellige EU-lande.
Lokalnyt

Østbirk skole: De bedste til videnskab

3. oktober 2022
Hvordan bliver man Danmarks bedste til at lave Naturvidenskabsfest foran 200 andre arrangører? Man skal bruge en ildsjæl som brænder for området i en nærmest uhørt grad, og sådan en har de på Østbirk skole.
Lokalnyt

Lastbilkaravanen var i Østbirk

20. september 2022
Som brancheorganisation for den danske vejgodstransport har ITD et særligt ansvar for at sikre fokus på trafiksikkerhed. Derfor er ITD’s trafiksikkerhedskampagne ”Lastbilkaravanen” i denne uge rullet ud på vejene igen for at besøge skoler rundt om i landet, og i onsdags var det eleverne i 0.-3. klasse på Østbirk Skole, der fik trafiksikkerhed på skoleskemaet.
Lokalnyt

Elever på Østbirk Skole udforsker gåden om de forsvundne flagermus

15. september 2022
Med egne hænder, øjne og ører kommer eleverne på Østbirk Skole nu til at opleve, hvad det vil sige at forske og gøre opdagelser. Under den kommende, nationale Naturvidenskabsfestival 2022 skal eleverne blandt andet opklare et mysterium om, hvorfor skolens koloni af flagermus er forsvundet.
Lokalnyt

Der var sund pizza til alle

13. september 2022
Tirsdag var der stor ståhej ved SuperBrugsen Østbirk, da fænomenet GoCook, som er Coops nationale madprojekt for børn, havde stillet et stort udendørs køkken op og inviteret 6. klasserne fra Østbirk skole til at lave lækre pizzaer.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023