Østbirk Skole

Lokalnyt

Frivillige skal hjælpe elever på Østbirk Skole

2. april 2024
ØSTBIRK - Røde Kors Horsens Nord efterlyser frivillige, der vil hjælpe elever på Østbirk Skole. Organisationen har sammen med Østbirk Skole aftalt at sætte ind over for elever, der af forskellige grunde har det lidt svært i skolen.
Lokalnyt

Østbirk Skole afslører inspirerende kunstprojekt

2. maj 2023
Østbirk Skole har netop afsløret deres nyeste kunstprojekt, et engagerende samarbejde mellem 6. klasserne og kunstnerne Simon og Mette Damsgaard Nielsen. Kunstprojektet præsenterer en række inspirerende personligheder, som nu hænger på væggene.
Lokalnyt

Natur/teknologilærer Iben Leth Jensen modtager prestigefyldt pris

3. april 2023
Østbirk Skole i Østjylland har grund til at fejre, da natur/teknologilærer Iben Leth Jensen vinder Novo Nordisk Fondens Natur- og Teknologilærerpris 2023 Vest. Prisen gives til Iben for hendes enestående engagement og faglighed i naturfagsundervisningen samt hendes evne til at inspirere og motivere elever og kolleger.
Lokalnyt

Østbirk-elever på Erasmus+ tur til Friedberg

7. november 2022
Østbirk skole blev i 2019 godkendt til at deltage i et Erasmus+ projektet kaldet “The planet needs you”. Erasmus+ handler om at styrke samarbejdet mellem forskellige videregående uddannelsesinstitutioner i forskellige EU-lande.
Lokalnyt

Østbirk skole: De bedste til videnskab

3. oktober 2022
Hvordan bliver man Danmarks bedste til at lave Naturvidenskabsfest foran 200 andre arrangører? Man skal bruge en ildsjæl som brænder for området i en nærmest uhørt grad, og sådan en har de på Østbirk skole.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024