Frivillige skal hjælpe elever på Østbirk Skole



ØSTBIRK - Røde Kors Horsens Nord efterlyser frivillige, der vil hjælpe elever på Østbirk Skole.  Organisationen har sammen med Østbirk Skole aftalt at sætte ind over for elever, der af forskellige grunde har det lidt svært i skolen. 

Af Gudrun Andreasen

I forvejen har den lokale Røde Kors-afdeling gode erfaringer med lektiehjælp på skolerne i Hovedgård og Gedved, og har derfor besluttet at sætte gang i en tilsvarende aktivitet ved Østbirk Skole.

”Vi kalder aktiviteten ”Lektiehjælp” og har fokus på de yngste årgange. Men vi ved også, at de elever, der har det lidt svært i skolen, kan trænge til mere end hjælp med lektierne”, siger Ann Asmussen, der leder den nye Røde Kors-aktivitet.

Vi hjælper eleverne med at koncentrere sig

”Vi skal ikke overtage undervisningsopgaver. Det klarer skolen bedst. Men vi kan hjælpe eleverne med at få lidt ro i hovedet, så de bedre kan koncentrere sig om lektierne. Derfor foregår vores arbejde på skolen, men uden for klassen”.

”Det er også vigtigt at understrege, at de frivillige, vi håber, der melder sig, ikke skal have nogen speciel faglig baggrund. Kvalifikationen er, at de er interesseret i at hjælpe børn, der har det lidt svært i skolen”, siger Ann Asmussen.

Røde Kors håber, at 4-5 frivillige vil melde sig, så aktiviteten kan komme i gang i løbet af april.

Interesserede kan få yderligere oplysninger hos Ann Asmussen på tlf. 61725203.
 

Lignende artikler

Gudrun Andreasen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024